Otthon / Egészségügy / Orbán minden bűnét az orvosokra kenné – delsomogy.ezalenyeg.hu

Orbán minden bűnét az orvosokra kenné – delsomogy.ezalenyeg.hu

Hibát hibára halmoznak, amit most Orbán kétségbeesetten próbál lerázni magáról. Mindhiába, a magyarok tisztán látják, mit művel Orbán és kormánya.

Orbán Viktornak néhány hetente kötelessége bemenni az Országgyűlés ülésére és válaszolnia a képviselők kérdésére. Ilyenkor bizony még ő sem tudja elkerülni, hogy kínos kérdésekre kelljen válaszolnia. Az ellenzék ugyanis mindig megragadja ezeket az alkalmakat, hogy szembesítsék Orbánt és csicskáit a valósággal.

Nagyon kijött a formából Orbán.

Így történt ez a héten is. El is szólta magát a felcsúti miniszterelnök. Arról beszélt ugyanis, hogy ha valaki a tesztelések mikéntjét kritizálja, akkor

azokat a járványügyi szakembereket és orvosokat támadják, akik egyébként folyamatosan elemzik az adatokat, kidolgozzák az eljárásrendeket, és utána javaslatot tesznek nekünk a döntésekre. Tehát a tesztek támadása, a tesztekre vonatkozó megjegyzések valójában a járványügyi szakemberekkel szembeni támadásnak minősülnek.

Ez persze egyáltalán nem igaz. Orbán ezzel is a saját bőrét próbálja menteni. A saját döntéseiért nem akarja ezzel vállalni a felelősséget.

Ez már csak abból is látszik, hogy a 444 cikke szerinte már a kormány szakértői is jó ideje kritizálják a védekezést, azon belül a tesztelést.

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Tíznapos oltókampányt hirdetett a kormány, 45 év felett mindenkit beoltanának

Két emailt is kaptak kedden kora este a háziorvosok „az elkövetkező két hét oltási programjáról” …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: