Otthon / Friss hírek / Kövér László “büdös bunkózása” utána Semjén pszichopatának nevezte Jakab Pétert
Budapest, 2016. február 18. Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, az Országos Magyar Vadászati Védegylet (OMVV) elnöke (j2) és Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter(j) a 23. FeHoVa (Fegyver, Horgászat, Vadászat) kiállításon a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban 2016. február 18-án. Bors Richárd (j3)

Kövér László “büdös bunkózása” utána Semjén pszichopatának nevezte Jakab Pétert

Kocsis Máté az első “büdösbunkózásával” már kijelölte, milyen skálán mozoghat majd a közbeszéd a 2022-es kampány felé haladva, a nívót pedig nem csak a nerisztáni hierarchia alsópolcos megmóndóemberei tartják, hanem azóta Kövér László és most Semjén Zsolt is. Igaz, ők is csak ebben a piramisban lehetnek felső polcosok, a proletár posztmunkásőr szint amúgy egyáltalán nem váratlan fordulat a részükről.

„Az Országgyűlésben ma három pszichopata van: Jakab Péter, Hadházy Ákos és Tordai Bence, ők hárman orvosi értelemben véve is pszichopaták, következésképpen így is kell hozzájuk viszonyulni”

– ezt böfögte ki magából Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes a Budavári Fórumon, ahol Bayer Zsolt kormánypárti agressziószeleppel és Szarvas Szilveszterrel, a Pesti Srácok fideszes káderével “beszélgetett”.

“Az ön büdös bunkó frakcióvezetője… odanyomul a miniszterelnök elé…” – ezt meg ugye Kövér László mondta egy nappal az 1956-os forradalom emléknapja előtt a Házbizottság ülésén.

Dagadt, agresszív, zsidózó prosztó – így meg a Fidesz-média gerinctelen talpnyalója nyilvánult meg Bíró Lászlóról a borsodi időközi választás után.

Semjén Zsolt már egy ideje olyan magaslatokban képzeli magát, hogy ő mondja meg, ki a jó keresztény, s ki nem az. Az említett megnyilvánulások ugyebár mind a jókeresztényi cselekedetek fennkölt körébe tartozhatnak a KDNP-s képmutatók szerint.

Kár, hogy Semjén Zsolt is az azon megrekedt evolúciójú politikus-faj tagja, mely szerint az ő szent miniszterelnöke és drága párttársai mindenki felett állnak, érinthetetlenek, megbánthatatlanok, kérdőre vonhatatlanok, hibátlanok. Pedig naponta mutatják meg, hogy pont annyit érnek, mint az a zsák krumpli, amit Jakab Péter eléjük rakott.

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Nem lehet elég korán bevásárolni karácsonyra, év végére elszállhatnak az árak

Karácsonyig mindössze bő két hónap van hátra, ezért érdemes már most számolni az ünnepi kiadásokkal. …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: