Otthon / Friss hírek / Kövér László “büdös bunkózása” utána Semjén pszichopatának nevezte Jakab Pétert
Budapest, 2016. február 18. Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, az Országos Magyar Vadászati Védegylet (OMVV) elnöke (j2) és Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter(j) a 23. FeHoVa (Fegyver, Horgászat, Vadászat) kiállításon a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban 2016. február 18-án. Bors Richárd (j3)

Kövér László “büdös bunkózása” utána Semjén pszichopatának nevezte Jakab Pétert

Kocsis Máté az első “büdösbunkózásával” már kijelölte, milyen skálán mozoghat majd a közbeszéd a 2022-es kampány felé haladva, a nívót pedig nem csak a nerisztáni hierarchia alsópolcos megmóndóemberei tartják, hanem azóta Kövér László és most Semjén Zsolt is. Igaz, ők is csak ebben a piramisban lehetnek felső polcosok, a proletár posztmunkásőr szint amúgy egyáltalán nem váratlan fordulat a részükről.

„Az Országgyűlésben ma három pszichopata van: Jakab Péter, Hadházy Ákos és Tordai Bence, ők hárman orvosi értelemben véve is pszichopaták, következésképpen így is kell hozzájuk viszonyulni”

– ezt böfögte ki magából Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes a Budavári Fórumon, ahol Bayer Zsolt kormánypárti agressziószeleppel és Szarvas Szilveszterrel, a Pesti Srácok fideszes káderével “beszélgetett”.

“Az ön büdös bunkó frakcióvezetője… odanyomul a miniszterelnök elé…” – ezt meg ugye Kövér László mondta egy nappal az 1956-os forradalom emléknapja előtt a Házbizottság ülésén.

Dagadt, agresszív, zsidózó prosztó – így meg a Fidesz-média gerinctelen talpnyalója nyilvánult meg Bíró Lászlóról a borsodi időközi választás után.

Semjén Zsolt már egy ideje olyan magaslatokban képzeli magát, hogy ő mondja meg, ki a jó keresztény, s ki nem az. Az említett megnyilvánulások ugyebár mind a jókeresztényi cselekedetek fennkölt körébe tartozhatnak a KDNP-s képmutatók szerint.

Kár, hogy Semjén Zsolt is az azon megrekedt evolúciójú politikus-faj tagja, mely szerint az ő szent miniszterelnöke és drága párttársai mindenki felett állnak, érinthetetlenek, megbánthatatlanok, kérdőre vonhatatlanok, hibátlanok. Pedig naponta mutatják meg, hogy pont annyit érnek, mint az a zsák krumpli, amit Jakab Péter eléjük rakott.

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

„Nem fogadjuk el a büntető szemléletet” – az orvosok szerint a belügy nem jó irányba viszi az egészségügyet

„A Kamarával a tárgyalást eredményesen zártuk, amit Dr. Kincses Gyula elnök úr levélben köszönt meg” …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: