Otthon / Friss hírek / CitaDella: Pénztáros Lőrinc és modell csaja veszik be a Gellért-hegyet? – delsomogy.ezalenyeg.hu

CitaDella: Pénztáros Lőrinc és modell csaja veszik be a Gellért-hegyet? – delsomogy.ezalenyeg.hu

A hvg360 utánanézett, mi folyik a Citadella felújítása körül: Óriási a titkolózás, és bár nem tudjuk, mi épül 20 milliárdért, az már biztos, hogy a haverok jól járnak, és nagy pénzt szakítanak.

Alig intézte el Orbán, hogy a fővárosnak ne legyen beleszólása Citadella 20 milliárdos felújításába, máris felbukkantak olyan nevek a projekt körül, akik szakértelmük hiányát elkötelezett kormánypártisággal pótolják. Az Orbán-stróman Mészárost pedig kihagyni sem lehet, ha lóvé van kilátásban.

A hvg360 cikke szerint a napokban alakult Citadella Vagyonkezelő Nonprofit Kft. irányítja majd a projektet. 3 felelőse lesz, akik rengeteg pénzről döntenek, annak ellenére, hogy igen kevés dolgot tettek le az asztalra. Majd most!

Kenéz Flóra, a 31 éves modell, Madaras Bence, aki a médiahatóságnál tevékenykedett, illetve az ugyancsak médiás berkekből érkező Fodor Gergely határozhatnak majd százmilliárdos építkezésekről. Rejtély, miért találtattak alkalmasnak a feladatra.

Havi milliós fizetésüket biztosan megszolgálják, de ez még csak a jéghegy, avagy a Citadella csúcsa. A summa nagy része várhatóan Orbán haverjainál landol.

Mészáros Lőrinc máris benne van a projektben. Egyik vállalata, a ZÁÉV végezheti 250 millió forintért az első világháborús atombunker elbontását. Ki újítja fel a Citadellát? A nyertes ugyan megvan, Orbánék viszont nem osztják meg a nyilvánossággal, hétpecsétes titok.

Az is meglehetősen ködös, mit kell építenie a tender győztesének? A tervek még nincsenek meg, de a kivitelező szép pénzt fog kapni, akármi is legyen a végeredmény. VIP bunker vagy luxusszálloda? Bármit tervezhetnek, az adózók fizetnek érte, de beleszólásuk már egyáltalán nincs.

Milyen kompetenciákkal rendelkezik a 3 projektfelelős? Hogyan zárta ki Orbán a helyi önkormányzatokat? Mi lesz a Szabadság-szoborral? Válaszok és részletek a hvg360-on!

A média világában edzett szakemberekkel vezényli le Orbán Viktor a Citadella felújításának bő 20 milliárd forintos projektjét. A sajátos személyzeti politika önkényes kormányzati döntésekkel párosul.

hvg.hu | okt. 28.

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Nem lehet elég korán bevásárolni karácsonyra, év végére elszállhatnak az árak

Karácsonyig mindössze bő két hónap van hátra, ezért érdemes már most számolni az ünnepi kiadásokkal. …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: