Otthon / Friss hírek / CitaDella: Pénztáros Lőrinc és modell csaja veszik be a Gellért-hegyet? – delsomogy.ezalenyeg.hu

CitaDella: Pénztáros Lőrinc és modell csaja veszik be a Gellért-hegyet? – delsomogy.ezalenyeg.hu

A hvg360 utánanézett, mi folyik a Citadella felújítása körül: Óriási a titkolózás, és bár nem tudjuk, mi épül 20 milliárdért, az már biztos, hogy a haverok jól járnak, és nagy pénzt szakítanak.

Alig intézte el Orbán, hogy a fővárosnak ne legyen beleszólása Citadella 20 milliárdos felújításába, máris felbukkantak olyan nevek a projekt körül, akik szakértelmük hiányát elkötelezett kormánypártisággal pótolják. Az Orbán-stróman Mészárost pedig kihagyni sem lehet, ha lóvé van kilátásban.

A hvg360 cikke szerint a napokban alakult Citadella Vagyonkezelő Nonprofit Kft. irányítja majd a projektet. 3 felelőse lesz, akik rengeteg pénzről döntenek, annak ellenére, hogy igen kevés dolgot tettek le az asztalra. Majd most!

Kenéz Flóra, a 31 éves modell, Madaras Bence, aki a médiahatóságnál tevékenykedett, illetve az ugyancsak médiás berkekből érkező Fodor Gergely határozhatnak majd százmilliárdos építkezésekről. Rejtély, miért találtattak alkalmasnak a feladatra.

Havi milliós fizetésüket biztosan megszolgálják, de ez még csak a jéghegy, avagy a Citadella csúcsa. A summa nagy része várhatóan Orbán haverjainál landol.

Mészáros Lőrinc máris benne van a projektben. Egyik vállalata, a ZÁÉV végezheti 250 millió forintért az első világháborús atombunker elbontását. Ki újítja fel a Citadellát? A nyertes ugyan megvan, Orbánék viszont nem osztják meg a nyilvánossággal, hétpecsétes titok.

Az is meglehetősen ködös, mit kell építenie a tender győztesének? A tervek még nincsenek meg, de a kivitelező szép pénzt fog kapni, akármi is legyen a végeredmény. VIP bunker vagy luxusszálloda? Bármit tervezhetnek, az adózók fizetnek érte, de beleszólásuk már egyáltalán nincs.

Milyen kompetenciákkal rendelkezik a 3 projektfelelős? Hogyan zárta ki Orbán a helyi önkormányzatokat? Mi lesz a Szabadság-szoborral? Válaszok és részletek a hvg360-on!

A média világában edzett szakemberekkel vezényli le Orbán Viktor a Citadella felújításának bő 20 milliárd forintos projektjét. A sajátos személyzeti politika önkényes kormányzati döntésekkel párosul.

hvg.hu | okt. 28.

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

A kukából kellett ennie a 13 éves fiúnak, miközben 2 éves öccsét ellátták a szülei, ezért féltékenységből az aknába dobta testvérét, aki megfulladt

Többszörösen minősített emberölés miatt emelt vádat a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség azzal a 13 éves fiatallal szemben, …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: