Otthon / Barcsi hírek / Szászfalvi túl gyáva, hogy kiálljon a dél-somogyiakért – delsomogy.ezalenyeg.hu

Szászfalvi túl gyáva, hogy kiálljon a dél-somogyiakért – delsomogy.ezalenyeg.hu

A Fidesz-csicska, aki csak szalagot átvágni jön a választókerületébe, semmit sem tesz azért, hogy megakadályozza főnöke, Orbán Viktor ámokfutását.

Bedurvult a járvány, amire a szakemberek már hetekkel ezelőtt figyelmeztettek is minket.

Nem véletlen, hogy a magyarok egyre kevesebbet járnak el otthonról, és az előírtaknál sokkal elővigyázatosabbak. Magyarország kitart, ez azonban nem a fideszeseken múlik, mert ha rájuk hallgattunk volna, már sokkal rosszabb lenne a helyzet.

Ami rajtuk múlott, azt Orbánék elrontották és hazudoznak össze-vissza. Most meg ránk kennék az egészet. Orbán azt hazudja a rádióban, hogy azért van baj, mert mi nem tartjuk be a szabályokat. Nem, azért van, mert ők nem csináltak semmit azért, hogy elkerüljük!

Szászfalvi László, akinek már az alapkőletételek, átadóünnepségek és helyi tévészereplések is nehezére esnek, a magyar emberek megvédésében már végképp nem jeleskedik.

Szászfalvi Fideszes képviselőként gyáva ahhoz, hogy megakadályozza Orbán Viktort a dilettáns ámokfutásában. Pedig, ha a képviselőnk a mi érdekeinket képviselné, akkor már a saját miniszterelnöke ellenében is megszavazott volna minden szükséges intézkedést a parlamentben.

De nem, mert neki fontosabb a pártfegyelem és fontosabb, hogy a családtagoknak kényelmes állása legyen a Fidesz mellett, miközben a térség mélyszegénységben él.

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Nem lehet elég korán bevásárolni karácsonyra, év végére elszállhatnak az árak

Karácsonyig mindössze bő két hónap van hátra, ezért érdemes már most számolni az ünnepi kiadásokkal. …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: