Otthon / Friss hírek / Stummer János összehívja a nemzetbiztonsági bizottságot a terrortámadások miatt

Stummer János összehívja a nemzetbiztonsági bizottságot a terrortámadások miatt

Ki kell, hogy derüljön, van-e magyar érintettsége a terrorcselekménynek, illetve hogyan változott Magyarországon a terrorfenyegetettség szintje.

Újabb terrortámadás rázta meg Európát hétfőn este, ezúttal Magyarország közvetlen közelében. Annak érdekében, hogy kiderüljön, van-e magyar érintettsége a terrorcselekménynek, illetve hogyan változott Magyarországon a terrorfenyegetettség szintje, elnöki jogkörömben eljárva összehívom az Országgyűlés Nemzetbiztonsági Bizottságának rendkívüli ülését – írja közleményében Stummer János.

A nemzetbiztonsági bizottság jobbikos elnöke közölte: a rendkívüli ülésre meghívót kap az Alkotmányvédelmi Hivatal, az Információs Hivatal, a Terrorelhárítási Központ, a Terrorelhárítási Információs és Bűnügyi Elemző Központ és a Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálat.

Mint ismert, Nizza után Bécsben is terrortámadás történt hétfőn. A bécsi rendőrkapitány szerint a lelőtt merénylő az Iszlám Állam szimpatizánsa volt.

Riasztó a helyzet Európában, Orbán Viktor ki is jelentette többször, hogy ő készen áll, hogy megmentse a kontinenst. Ez pedig azért is érdekes, mert a Fidesz 20 ezer ismeretlen hátterű letelepedési kötvényest engedett be Magyarországra. Ez pedig remek lehetőséget biztosított gazdag, Unión kívüli polgároknak, hogy ellenőrzés nélkül, vagy minimális ellenőrzéssel bejussanak az Unió területére. Nem csak terroristák, szervezett bűnözők, kínai triádok, orosz alvilági csoportok stb., jöhettek be számolatlanul.

Ja, amúgy januárban egy oltalmazott státuszban, hazánkban élő szomáliai férfi erőszakolt meg egy 25 éves lányt Budapesten, akit ugyancsak a Fidesz-kormány engedett be az országba, hamis papírokkal.

Így különösen megrendítő Orbán Viktor aggodalma.

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

„Nem fogadjuk el a büntető szemléletet” – az orvosok szerint a belügy nem jó irányba viszi az egészségügyet

„A Kamarával a tárgyalást eredményesen zártuk, amit Dr. Kincses Gyula elnök úr levélben köszönt meg” …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: