Otthon / Friss hírek / Ander: Orbán válságkezelése totális kudarc – delsomogy.ezalenyeg.hu

Ander: Orbán válságkezelése totális kudarc – delsomogy.ezalenyeg.hu

Orbán Viktor tétlensége ezrek halálát okozza, de közben mindig megy a duma. “Mindenkit meggyógyítunk”, Miniszterelnök úr? Ahhoz eszközök is kellenek.

Ander Balázs országgyűlési képviselő szerint komoly problémák vannak a kormány válságkezelésével. Minden jel arra mutat, hogy a koronavírus-járvány elszabadult, az intézkedések pedig későn jöttek. És még mindig rengeteg hiányzik ahhoz, hogy működőképes legyen a vírus elleni védelem.

“LÁTSZATINTÉZKEDÉSEK HELYETT AZ EGÉSZSÉGÜGY TALPRAÁLLÍTÁSÁRA, INGYENES MASZKOKRA ÉS INGYENES TESZTEKRE VAN SZÜKSÉG” – A KÉPVISELŐ SZERINT A KORMÁNY NEM TESZ ELEGET A MAGYAR EMBEREKÉRT.

A kormány a lehető leglustább módon intézi el a válságkezelést. Minden szabadidős tevékenységet be kell szüntetni, de az iskolák és a munkahelyek továbbra is nyitva vannak, hiába lenne sokaknak biztonságosabb az otthoni munka.

Segítség helyett pedig büntetés van.
Az életbe lépett kijárási tilalom miatt sokakat kaptak el az utcákon. És hiába megy valaki munkába, ha nincsen igazolása, megbüntetik.

Ezalenyeg | nov. 13.
A kijárási tilalom és a szórakozóhelyek bezárása azt mutatja, hogy a kormány szerint ennyivel meg lehet gátolni a fertőzések növekedését. Az érintkezések lecsökkentése egy dolog. De a fertőzötteket idejében meg is kell találni, hogy “mindenkit megmentsünk.” Enélkül nem működhet a válságkezelés.

“A STADIONOK ÉPÍTÉSÉNÉL ORBÁNÉK MEGMUTATTÁK, HOGY PÉNZ AZ VAN, CSAK AZ AKARAT HIÁNYZIK.”

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

„Nem fogadjuk el a büntető szemléletet” – az orvosok szerint a belügy nem jó irányba viszi az egészségügyet

„A Kamarával a tárgyalást eredményesen zártuk, amit Dr. Kincses Gyula elnök úr levélben köszönt meg” …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: