Otthon / Friss hírek / Ander: Orbánt semmi sem érdekli, csak a lopás! – delsomogy.ezalenyeg.hu

Ander: Orbánt semmi sem érdekli, csak a lopás! – delsomogy.ezalenyeg.hu

“Megint a magyar emberek isszák meg a levét Orbán öncélú brüsszeli keménykedésének, csak most egy válság kellős közepén!”

Ander Balázs, dél-somogyi országgyűlési képviselő Facebook-oldalán osztotta meg véleményét a Fidesz és Orbán Viktor katasztrofális, szerencsétlenkedő, de mindenek előtt a saját érdekeit szolgáló politikájáról.

“Nyilvánvaló, hogy ennek a hatalomhoz betegesen ragaszkodó, cezaromániás zsarnoknak semmi sem számít: inkább az egész magyar nép bűnhődjön, essen el százmilliárdos európai segélycsomagtól, rokkanjon, sőt dögöljön bele az uniós forráselvonásokba, de az Orbán-família mértéktelen gazdagodását senki se akarja megállítani!”

AZ EURÓPAI UNIÓ KÖLTSÉGVETÉSÉT EGYETLEN OKBÓL VÉTÓZTA MEG ORBÁN VIKTOR: ZSAROLÁSRA HASZNÁLJA, HOGY AZ EU MINÉL KEVESEBBSZER ÜTHESSE BELE AZ ORRÁT A MAGYAR KÖZÜGYEKBE. AMI A FIDESZ ESETÉBEN A FOLYAMATOS LOPÁST, MUTYIZÁST ÉS TRÜKKÖZÉST JELENTI.

“Orbán uniós forrásokból síbolta el a strómanjain és a családtagjain keresztül azt a monumentális vagyont, amit bukása után egy másodperc alatt fog elveszíteni.” – Ander egy mondatban leírta, hogy miért ilyen katasztrofális a Fidesz kormányzása.

Ezek lopni jöttek, és lopni maradnak, ameddig csak tudnak. Nem számít, hogy ehhez milyen eszközöket használnak fel.

“EZ MAGYARORSZÁG – PUTYIN ÁLTAL IRÁNYÍTOTT – MINISZTERELNÖKÉNEK VALÓDI VILÁGLÁTÁSA, EDDIG TERJED A NAGY NEMZETI SZABADSÁGHARC HAZUG ÉS ÁTLÁTSZÓ IDEOLÓGIÁJÁVAL KÖRÜLBÁSTYÁZOTT BOTRÁNYOS KÜLPOLITIKÁJA.”

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Koronavírus: talányos kijelentést tett a magyar kormány – napi.hu

Váratlan és nem túl konkrét kétmondatos kijelentés került ki szombat este a magyar kormány Facebook-oldalára. …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: