Otthon / Friss hírek / Kalapáccsal vertek agyon egy idős nőt, mert rájött, hogy meglopták

Kalapáccsal vertek agyon egy idős nőt, mert rájött, hogy meglopták

A Pest Megyei Főügyészség vádat emelt egy nő és egy férfi ellen, akik még 2020 januárjában Vámosmikolán megöltek egy közelükben lakó idős asszonyt, akit azután házuk mögötti gödörbe rejtettek – írja az Ügyészség honlapja. 

A közlemény szerint a nő és a férfi élettársként éltek Vámosmikolán egy romos házban. A közelükben lakó, hetven év feletti sértett asszony többször is segítette a nőt kisebb dolgokkal. Ennek ellenére ő 2020 januárjában meglopta az asszonyt, aki azonban

erre rájött és megfenyegette őt, hogy ha nem adja vissza neki az értékeit, akkor feljelenti.

A feljelentéstől tartva a nő élettársa 2020. január 7-én áthívta a sértettet a házukba azzal, hogy visszaadják az elvitt dolgokat. Miután becsalták a házba, együttesen bántalmazni kezdték az idős asszonyt.

Italosüveggel, tégladarabbal és kalapáccsal ütötték, melynek következtében a sértett többszörös arckoponyatörést valamint több csigolyájának és bordájának törését is elszenvedte. Emellett késsel is megsebezték őt.

A sértett a bántalmazás következtében a helyszínen elhunyt.

Ezután a holttestet az elkövetők egy szemeteszsákba csomagolták és az ingatlanuk hátsó részén lévő gödörbe tették, majd a testet különböző hulladékkal fedték el. A női elkövető azonban még aznap feltárta a cselekményt egy ismerősének, aki értesítette a rendőröket.

A Pest Megyei Főügyészség az elkövetők ellen előre kitervelten, aljas indokból, különös kegyetlenséggel, a bűncselekmény elhárítására idős koránál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette és a nő ellen lopás vétsége miatt is vádat emelt – olvasható a közleményben.

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

A Jobbik a vendéglátóipar azonnali megsegítését követeli

A magyar vendéglátóhelyek jelentős része önhibáján kívül, rajta kívül álló okok miatt került bajba. Elkeseredett, …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: