Otthon / Egyéb / Varga Judit talált egy ürügyet, hogy meghívja George Clooney-t – hvg.hu

Varga Judit talált egy ürügyet, hogy meghívja George Clooney-t – hvg.hu

Egy kávé mellett csevegnének a magyar jogállamiság valós helyzetéről.

Igazi pezsgést hozott a magyar politikusok kommunikációjába George Clooney néhány aggódó megjegyzése, de talán senki nem ment olyan messzire a reagálásban, mint Varga Judit igazságügyi miniszter, aki a Facebookon közzétett bejegyzése szerint főként a Nespresso-nagyköveti minőségében szólította meg a hollywoodi színészt. És meghívta egy „valódi kávéra”.

Ha George Clooney legközelebb mifelénk jár, szívesen vendégül látom egy valódi kávéra és akár még a magyar jogállamiság valós helyzetéről is tájékoztatom, ha a tények is érdeklik. Ígérem, hogy az amerikai filmipar anomáliái kapcsán nem fogom nyilvánosan kritizálni, hiszen arról körülbelül annyi információval rendelkezem, mint ő a közép-európai politikai helyzetről. Valóság. What else Mr. Clooney?

Csak aztán nehogy kiderüljön, hogy George Clooney többet tud a közép-európai politikai helyzetről, mint amennyit Varga Judit feltételez róla. Vagy a valódi a kávéról.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Na, de mit adott a Fidesz a 40-es, diplomás szingliknek? És az elvált anyáknak?

A jövedelmi statisztikák szerint a gyerekes és a gyerek nélküli háztartások közti olló záródott a …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: