Otthon / Dél-somogyi hírek / Orbán 3 952 397 621 forint adósságot akasztott Dél-Somogyra – delsomogy.ezalenyeg.hu

Orbán 3 952 397 621 forint adósságot akasztott Dél-Somogyra – delsomogy.ezalenyeg.hu

Nincs többé harc az államadósság ellen, ami most van: lopás, akár hitelből is!

Orbán Viktor simán eladósítja Magyarországot, ha ez az ára annak, hogy strómanjai és oligarchái tovább folytathassák a lopást. Sőt, miközben a járvány egyre több áldozatot szed, a Fideszes-csicskák már le is papírozták, hogy devizahiteleket vegyen fel a hazánk 10 és 30 évre! Mostani árfolyamon nagyjából 902 milliárd forinttal adósodott el az ország, de amilyen ütemben az árfolyam romlik, ez könnyen 1000-re ugorhat Matolcsyék áldozatos munkája révén.

NEM LETT VOLNA MUSZÁJ A HITELT FELVENNI.

A mi környékünkön élő emberek nyakába ezzel a hitelfelvétellel Orbán Viktor most 3 952 397 621 forint adósságot akasztott csak azért, hogy oligarchái és strómanjai tovább folytathassák a közpénzek lenyúlását.

Az Európai Unió 2500 milliárd (!) forintot adott volna Magyarországnak – nem hitelként, hanem vissza nem térítendő támogatásként. Ehhez csak az kellett volna, hogy Orbán elfogadja, hogy ezt a pénzt nem lopja el, hanem a magyar embereknek adja.

NEM VOLT RÁ HAJLANDÓ. VAN, AMI FONTOSABB NEKI.

Még annál is fontosabb, minthogy ne köpje szembe saját magát. A Fidesz-család további gazdagodása.

Mi a jobb? 2500 milliárd ingyen pénz vagy 900 milliárd Orbán-hitel? Orbán Viktor fejenként 115 000 forinttal adósítja el Magyarország polgárait, ezzel szemben Karácsony Gergely fejenként 320 000 forintot hozna el támogatásként.

Nem tévedés, Karácsony Gergely kezdeményezése nem hitelkérelem, hanem támogatások lehívása, amik járnának Magyarországnak. Összesen 2500 milliárd forint, amiből itt a környéken 5 489 441 143 forintot használhatnának fel az önkormányzatok közvetlenül. Vagyis ezt Orbán nem tudná ellopni. De ha nem lehet az övé, akkor a miénk se legyen – ez az igazi fideszes csicska gondolkodás.

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Kétpó a Boldog-korszak után: feljelentések, eltűnt iratok, úgy hagyott tízmilliós jurták

Pár héttel azután, hogy tavaly év végén vádat emeltek Boldog István, fideszes országgyűlési képviselő ellen (akit az …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: