Otthon / Friss hírek / Lemondott magyar EP-képviselő is részt vehetett pénteken egy tiltott brüsszeli orgián

Lemondott magyar EP-képviselő is részt vehetett pénteken egy tiltott brüsszeli orgián

Az Európai Parlament (EP) egyik képviselője is részt vett azon a brüsszeli szexpartin, amit a rendőrség oszlatott fel, írja a Telex két belgiumi újság, a 7sur7 és a HLN. Utóbbi videója szerint a képviselő magyar lehetett, az információt azonban nem erősítették meg hivatalosan, ahogyan azt sem, kiről van szó pontosan. 

A péntek esti bulin a helyi lapok információi szerint 25-en vettek részt, főként férfiak. A HLN szerkesztőségének külön megerősítették: a rendezvény szexparti volt, amin részt vett az EP egyik magyar képviselője is, az eseményt követően pedig lemondott.

A képviselőt a rend őrei letartóztatták, a helyszínen pedig drogokat is találtak, írja az eseményt felderítő DH NET.

A partin a cikk szerint több diplomata és egy EP képviselő is jelen volt. Az eseményt pedig a rendőrség azért oszlatta fel, mert megszervezése ellentmond a Belgiumban életben lévő járványügyi intézkedéseknek.

Emlékezetes, a napokban a Fidesz EP-képviselője, Szájer József minden előzmény nélkül visszaadta a mandátumát:

<blockquote class=”embedly-card” data-card-key=”9c9e467e7ad242cf9859ca8dd3b653d2″ data-card-type=”article-full”><h4><a href=”https://alfahir.hu/2020/11/29/szajer_jozsef_fidesz_europai_parlament_mandatum_lemondas“>Benyújtotta lemondását Szájer József, a Fidesz EP-képviselője</a></h4><p>”A mai napon David Sassoli európai parlamenti elnök úrnál benyújtottam a lemondásomat az európai parlamenti képviselői tisztségemről. A lemondás 2020. december 31-vel hatályos. Döntésem egy hosszabb ideje tartó gondolkodás végére tesz pontot. A lemondás nincs összefüggésben az európai színtéren most zajló, minden eddiginél ádázabb küzdelem tartalmával.</p></blockquote>
<script async src=”//cdn.embedly.com/widgets/platform.js” charset=”UTF-8″></script>

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Kétpó a Boldog-korszak után: feljelentések, eltűnt iratok, úgy hagyott tízmilliós jurták

Pár héttel azután, hogy tavaly év végén vádat emeltek Boldog István, fideszes országgyűlési képviselő ellen (akit az …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: