Otthon / Friss hírek / A brüsszeli szexparti szervezője szerint a konkurencia köpte be őket a rendőrségnél

A brüsszeli szexparti szervezője szerint a konkurencia köpte be őket a rendőrségnél

A hírhedtté vált brüsszeli homoszexuális orgia szervezője szerint a konkurencia nyomta fel a rendőrségnél, a Szájer József által csak házibulinak nevezett partit.

A házigazda, David Manzheley a katalán La Vanguardiának azt mondta, hogy véleménye szerint egy másik szexpartikat szervező versenytársa hívta rájuk a rendőröket, akik kiérkezésükkor erőszakosan léptek fel a jelenlévőkkel szemben, és vulgáris szavakkal illették az éppen szexelő résztvevőket.

A Partizán facebook-oldala a parti szervezővel készített interjút feliratozta is.

Korábban a “házibuli” szervezője azt mondta, hogy alapesetben nagyjából kéthavonta szokott ennél sokkal nagyobb, durván százfős homoszexuális orgiákat rendezni bérelt lakásokban, illetve más helyszíneken. Állítása szerint hobbiként, élvezetből, nem pénzkeresés céljából.

A házigazda állítása szerint az általa szervezett bulikon nincsen se zene, se tánc, alapszabály az is, hogy a vendégeknek meztelenre kell vetkőzniük. Ez alapján viszont úgy tűnik, megdőlt az a feltételezés, hogy a hangos zene miatt hívták volna ki rájuk a rendőrséget.

A házigazda arról is beszélt, hogy korábban nem ismerte a “szakállas férfit”, aki a délután hatkor kezdődő buli elején röviden bemutatkozott neki. Manzheley nyilatkozata szerint

Szájer nem említette neki, hogy EP-képviselő, viszont arról beszélt, hogy régóta él Brüsszelben és azt is megemlítette, hogy ő is rendezett már a saját otthonában szexpartit.

Manzheley elmondásából kiderült, a résztvevők abból a nemzetközi meleg társaságból kerültek ki, akiket Brüsszelben ismert meg.

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Három asztal, egy wc, egy betonplacc: ennyi jött ki 26 millióból

Újabb csúcs: 26 millióból egy 10 négyzetméteres budit, három lemezzel lefedett asztalt, és 150 négyzetméter …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: