Otthon / Friss hírek / Ander: A Fidesz végérvényesen Európa szégyenévé lett – delsomogy.ezalenyeg.hu

Ander: A Fidesz végérvényesen Európa szégyenévé lett – delsomogy.ezalenyeg.hu

“Orbán már tárgyalhat akármiről, nemcsak uniós vétója, de hamis politikai krédója is hiteltelenné és nevetségessé vált. Szájer Józseffel közösen lehúzták a csatornán.”

Dél-Somogy országgyűlési képviselőjének, Ander Balázsnak volt pár szép szava a legújabb Fideszes botránnyal kapcsolatban. Gyalázatos, hogy Orbánék képmutató, álkeresztény bandája képes továbbra is úgy csinálni, mintha ők lennének az erkölcsösség keresztes lovagjai.

“Miközben Szájer József kábítószerrel a táskájában, szinte meztelenül, egy ereszcsatornán menekült egy melegbárban rendezett illegális orgiáról, Kövér elvtárs, a fideszes morál felkent őre, nyugodtan hajtotta álomra a fejét, annak biztos tudatában, hogy 133 „bátor ember” biztosan megszavazza Jakab Péter 4,4 milliós büntetését egy zsák krumpliért, tudniillik „megsértette az országgyűlés tekintélyét.” – írta Facebook-oldalán a Jobbik politikusa.

Minden újabb botrány és mutyi egyre tisztábbá teszi a Fidesz képét. Ennek a bandának mindegy, hogy mit mondanak. A hazugság és a képmutatás úgy jön nekik, mint másnak a lélegzetvétel.

DE EKKORA FIDESZ-CSICSKA MÁR EGY IDEJE NEM BUKOTT LE VALAMILYEN BOTRÁNNYAL.

“Szögezzük le, hogy Szájer József nem csupán a Fidesz egyik politikusa, hanem mindeddig a Fidesz egyik legismertebb, legsikeresebb politikusa, Orbán Viktor személyes jóbarátja, bizalmasa, nem mellesleg a gránitszilárdságú Alaptörvényt megszövegező Bizottság elnöke.”

ISMÉT KIMONDHATJUK: A FIDESZ A TETEJÉTŐL AZ ALJÁIG ROMLOTT.

De legalább tudjuk, hogy szegény feleségének nem kell annyira meglepődnie ezen az egészen. Ő is kényelmesen utazik ebben a bandában.

“Ne felejtsük el, hogy Szájer József felesége az a Handó Tünde, aki az Országos Bírósági Hivatal korábbi elnökeként folyamatosan a független magyar igazságszolgáltatás lebontásán fáradozott, ma pedig Orbán jutalmaként Magyarország Alkotmánybíróságának bírája.”

“Nincs két Fidesz: egyetlen hazug, korrupt, tolvaj, bűnözőkből álló Fidesz van. Akiknek ezúton is üzenjük, hogy mindenkit el fog érni az igazság pillanata!”

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Húszmilliárdnyi állami reklámpénz landolhatott tavaly a TV2-nél

A Media1 becslése szerint ez kilencszerese az RTL Magyarország államtól származó bevételeinek. Több mint 20 …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: