Otthon / Friss hírek / Mivel ő kudarcot valott, Orbán a pedagógusoknak köszönte meg, hogy küzdenek a munkahelyek megmentéséért

Mivel ő kudarcot valott, Orbán a pedagógusoknak köszönte meg, hogy küzdenek a munkahelyek megmentéséért

Más kérdés, hogy a totálisan kiszolgáltatott pedagógusok ettől még nem kerülnek kisebb eséllyel az intenzívre. A korábban szuperhősként mutatkozó papírhuszár legújabb videóüzenetében minden felelősséget letolt magáról, hiszen tudjuk, számára a népszerűség az első. Orbán újabb bejelentésében tulajdonképpen megint vastagon aláhúzta, hogy fogalmuk sincs arról, mit kellene tenniük, hiszen nagyjából annyit jelentett be, hogy majd december 21-én bejelent valamit.

A miniszterelnök azzal igyekezett jobb színben feltüntetni az elhibázott válságkezelése miatt súlyossá váló magyarországi helyzetet, hogy hangsúlyozta, egész “Európa harcban áll”, igen, miniszterelnök úr, csak hazánk kormányától eltérően, más országok többnyire nem csak szavakban készültek fel a harcra. Ezt követően rettegve az elkerülhetetlentől, hogy egyre népszerűtlenebbé válik, folyamatosan próbálta hangsúlyozni, hogy ezeket az intézkedéseket nem ő akarja bevezetni, hanem “azt mondták” neki, hogy ezt kell tennie, majd közölte, érvényben maradnak az eddigi rendelkezések, méghozzá január 11-ig, de azért majd december 21-én még bejelent valamit, a szilveszteri bulikról azonban már most lemondhatunk.

Orbán egyébként orvosoknak, ápolóknak és pedagógusoknak is köszönetet mondott – nagyon helyesen, a kormánnyal ellentétben ugyanis ők valóban helyt állnak. 

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

„Nem fogadjuk el a büntető szemléletet” – az orvosok szerint a belügy nem jó irányba viszi az egészségügyet

„A Kamarával a tárgyalást eredményesen zártuk, amit Dr. Kincses Gyula elnök úr levélben köszönt meg” …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: