Otthon / Friss hírek / Gyöngyösi Márton: Orbánnak Európában vége!

Gyöngyösi Márton: Orbánnak Európában vége!

A jobbikos EP-képviselője szerint néhány év alatt óriási változás következett be Orbán pozícióját tekintve, és “néhány botrányos lebukás, valamint a miniszterelnök elharapózó elmebaja nyomán jelenleg azért küzd Orbán, hogy legalább ne dobják ki a Fideszt az Európai Néppártból, és engedjék meg, hogy elmehessenek maguktól”. 

Gyöngyösi a Gyaloggalopp film fekete lovagjához hasonlította Orbánt, aki még akkor is arról beszél, hogy mindig győz, amikor már kezét-lábát levágták.

Röhögnénk mi is a szánalmas vergődésén, csakhogy minket viszont túszul ejtett és húz magával a mélybe. Ma még csak Európa legbefolyásosabb politikai családjából lép ki hisztizve, holnap magából az EU-ból fog. A 900 milliárdos hitelt már erre vette föl

– figyelmeztetett az EP-képviselő.

Egyre biztosabb, hogy Orbán Viktor döntött és azért, hogy mentse az irháját, képes akár egy országot is tönkre tenni. Ha 2022-ben megnyeri a választást, jó eséllyel azonnal megkezdi Magyarország Európai Unióból történő kiléptetését. Ez Orbán Viktor veszélyes terve, és ez az, amit, ha véghez visz, abba egy ország fog beledögleni.

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

„Nem fogadjuk el a büntető szemléletet” – az orvosok szerint a belügy nem jó irányba viszi az egészségügyet

„A Kamarával a tárgyalást eredményesen zártuk, amit Dr. Kincses Gyula elnök úr levélben köszönt meg” …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: