Otthon / Egyéb / Orbánék válságkezelése a gazdaságot, az egészségügyet nem, csak azt a vélekedést erősítette, hogy nem lehet bízni a kormányban

Orbánék válságkezelése a gazdaságot, az egészségügyet nem, csak azt a vélekedést erősítette, hogy nem lehet bízni a kormányban

A válsághelyzet két dologra biztosan rámutatott: ha valódi veszély van, az Orbán-kormány alkalmatlan annak elhárítására, másrészt a legnehezebb időkben, amikor százezrek maradnak munka nélkül, és ezrek vesznek oda, ők akkor is képesek saját érdekeiket, hatalmukat előtérbe helyezni. 

Hogyan bízhatna a lakosság abban a kormányban, amely kommunikációjában sokszor saját magának is ellentmondott az elmúlt lassan egy évben, elég csak a maszkviseléssel, a tesztelés fontosságával kapcsolatos éles “változásokra”, vagy a kapkodva meghozott, többnyire semmit sem érő intézkedések meghozatalára gondolni.

Hogyan lehetne hiteles az a rendszer, melyet Müller Cecília, Kásler Miklós, és Orbán Viktor fémjelez, akiknek szereplései vágás nélkül kerülhetnének be egy szilveszteri összeállításba?

Hogyan hihetnénk azoknak a fertőzési-, halálozási adatoknak, melyek egy kizárólag propagandával, látszatintézkedésekkel működő kormánytól érkeznek?

Hogyan várható el, hogy az információkkal folyamatosan maszataló, láthatóan alkalmatlan kormány kudarcos válságkezelését látva, a lakosság nagy része bátran jelentkezzen az oltásra, miközben azt sem lehet tudni pontosan, hogy melyik vakcinából mennyit rendeltek Orbánék?

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Müller Cecília: Mérlegeljük a digitális oktatásra való átállás lehetőségét

Világszerte tombol a járvány, már 113 millió fertőzöttet regisztráltak, 64 millióan meggyógyultak a betegségből, 2,6 …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: