Otthon / Barcsi hírek / DÉL-SOMOGYI ÉRINTETT A BOLDOG-ÜGYBEN? ELKÉPESZTŐ INFORMÁCIÓK AZ ÚJ BOTRÁNNYAL KAPCSOLATBAN!

DÉL-SOMOGYI ÉRINTETT A BOLDOG-ÜGYBEN? ELKÉPESZTŐ INFORMÁCIÓK AZ ÚJ BOTRÁNNYAL KAPCSOLATBAN!

Térségünk egyik polgármestere, a zákányi Jankó Szabolcs neve is felbukkant a mentelmi jogától megfosztott Boldog István-féle sztoriban.
A telex.hu tegnapi cikke részletesen beszámol az egész felháborító történetről.
A dél-somogyi térség ellenzéki országgyűlési képviselője, Ander Balázs ezt posztolta az üggyel kapcsolatban ma reggel közösségi oldalára:
„DÉL-SOMOGYIG ÉRNEK A POLIP CSÁPJAI?
Szorul a hurok a fideszes képviselő, Boldog István körül. A vádirat lényege szerint a Boldog Istvánhoz köthető elkövetői kör hivatali helyzetével, befolyásával visszaélve, jogellenesen befolyásolta a megyei Terület-és Településfejlesztési Operatív Program(TOP) pályázati eredményeit, majd elérték a kivitelezők irányított kiválasztását is.
Nagy Szilárd, a Boldog István ügyét –egy vádalku keretében –borító egykori fideszes polgármester most megnevezte azt is, aki elmondása szerint Boldog tanácsadója volt. Jankó Szabolcsról, Zákány fideszes polgármesteréről, illetve párjáról beszélt, akiknek tanácsait követte Boldog. Jankó Szabolcsról Nagy azt mondta, ő volt az egyik kulcsfigura a TOP-os pályázatok mögött is:
„az összes TOP-os pályázatunknál, amit megnyertünk, az ő cégét kellett megbízni kommunikációval” –olvasható a telex.hu cikkében.
Ha mindez bebizonyosodik, akkor kijelenthetjük, hogy messzire, egészen Dél-Somogyig nyúltak a polip csápjai.
Ha mindez végső bizonyságot nyer, akkor felelni kell az alábbi kérdésekre is!Mit szólnak a Boldog-ügy idáig tekergőző csápjaihoz Jankó itteni párttársai? Ha egy ezerlelkes dél-somogyi település polgármestere ilyen befolyást gyakorolhatott száz kilométerekkel arrébb, Jász-Nagykun-Szolnok megyében, akkor mi folyhat Somogyország déli részén?
Egyébként Jankó Szabolcs vagyonnyilatkozatának ügyében jó két éve magam is írásbeli kérdéssel fordultam a Belügyminisztériumhoz. Mondanom sem kell, hogy nem sok eredménnyel…
Szerintetek a milliárdos csalással vádolt Boldognak egyszer csak beugrott, hogy hoppá, a majd’ 400 kilométer messzeségben lévő dél-somogyi Zákányban van két tisztességes cég, nosza, hívjuk meg őket néhány 100 millió tisztességes elköltésére?”
Nos, várjuk a fejleményeket és olvasóink véleményét!
Képek forrása: internet

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

38 millió forintos robotokat vett a kormány

A kormány újabb kétmilliárd forintos eszközbeszerzéssel támogatta a koronavírus-járvány elleni védekezést az Egészséges Budapest Program …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: