Otthon / Egyéb / Mire számíthat Dél-Somogy a Fidesztől 2021-ben?

Mire számíthat Dél-Somogy a Fidesztől 2021-ben?

Az elszabadult járvány, a gyalázatos válságkezelés és a be nem tartott igéretek éve volt 2020. Vajon képesek lesznek Orbánék ennél jobban teljesíteni jövőre?

Dél-Somogy lakosságát komolyan érintette a koronavírus-járvány, ahogyan a kormány szankciói is. Mindenki bezárva töltötte az elmúlt egy év nagy részét. Rengetegen elvesztették munkájukat, a helyi vállalkozások közül sokan tönkrementek vagy a csőd szélén állnak. Sajnos ki lehet mondani, hogy a tavalyi év rossz volt.

DE ITT AZ ÚJ ÉV, ÉS MINDENKI ABBAN REMÉNYKEDIK, HOGY A HELYZET JAVULNI FOG.

Szeretnénk optimisták lenni, de minden jel arra mutat, hogy a közeljövőben még nem lesz nagy változás Dél-Somogyban. Hogy miért? Mert az országot még mindig tolvajok és hazugok irányítják, akiknek az elmúlt év rengeteg hasznot termelt. Ráadásul még alkalmatlanok is, hiszen képtelenek belátni, hogy a teljes csőd fele vezetik az országot.

Az ünnepek alatt nem állt le karácsonyozni a koronavírus, de az erről szóló adatok megint sántítanak. Persze a Fidesz megint ünnepel, szerintük már legyőztük a második hullámot. Ez remek lenne, csak lássunk végre tényeket is, amelyek ezt alátámasztják.

De a járvány és a válság félrekezeléséhez már hozzászoktunk. Ha a koronavírust végre a hátunk mögött hagyjuk, ezer és egy probléma vár még megoldásra, amiről a Fidesz tehet.
  • Az egészségügy romokban, mivel Orbánék 10 év alatt kivéreztették a kórházakat, miközben az orvosokkal még a vészhelyzet idején is trükköztek.
  • A pedagógusokat folyamatosan támadják, rajtuk keresztül pedig a gyermekeink jövője forog kockán.
  • A turizmus az utolsókat fújja, akik nem dőltek be a járvány idején, azokat a NER-lovagok akarják felvásárolni.
  • Minden egyes beruházásra vagy fejlesztésre, ami a dél-somogyi embereket szolgálná, a Fidesz-csicskák kétszer akkorát markolnak.

És még sorolhatnánk…

Szilveszterkor a büszke Fideszes képviselők elmondták, hogy milyen nehéz volt ez az év mindannyiunknak.

DE NEKIK VAJON MENNYIRE VOLT EZ AZ ÉV NEHÉZ? A MILLIÓS FIZETÉSEK MARADTAK, AHOGYAN A MILLIÁRDOS PÁLYÁZATOK IS.

A Fidesz épp eleget taposott már a dél-somogyiakra. A válság előtt és alatta is megmutatták, hogy képtelenek az ország vezetésére. De lassan itt a váltás ideje, és akkor minket majd nem lehet zsák krumplival megvásárolni.

delsomogy.ezalenyeg.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Kunetz Zsombor egészségügyi szakértő szerint muszáj elkezdeni részlegesen nyitni, különben “kő kövön nem marad”

A szabályozott és részleges nyitást sürgeti Facebook-oldalán Kunetz Zsombor, egészségügyi szakértő. Kunetz posztjában azt írja, szerinte nem …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: