Otthon / Csurgói hírek / DURVA IGAZSÁGTALANSÁG NAGYATÁDDAL SZEMBEN – ORBÁNÉK BOSSZÚT ÁLLNAK A DÉL-SOMOGYI VÁROSON

DURVA IGAZSÁGTALANSÁG NAGYATÁDDAL SZEMBEN – ORBÁNÉK BOSSZÚT ÁLLNAK A DÉL-SOMOGYI VÁROSON

Hatalmas felzúdulást keltett a hír a Rinya parti városkában, hogy a mostani állás szerint semmit sem kapnak turisztikai terveik megvalósításához.

Lehet, nekik is stadionfejlesztésre kellett volna pályázniuk?

A dél-somogyi térség ellenzéki országgyűlési képviselője, Ander Balázs felháborodottan posztolt az esettel kapcsolatban közösségi oldalára.

Ander Balázs alelnök, Jobbik

Mi is elmondjuk. Természetesen senki sem sajnálja Csurgótól a pénzeket, hiszen ott is találkozni nyomorúságos élethelyzetekkel, a gazdaság ott is szárnyalhatna jobban.

A fideszes gyakorlat azonban joggal vágja ki a biztosítékot a legtürelmesebb embernél is.

Alább olvasható a Jobbik alelnökének, Ander Balázsnak az fb-posztja:

„FIDESZES POLITIKAI BOSSZÚ NAGYATÁD ELLEN! ELÉG LEGYEN A KETTŐS MÉRCÉBŐL A FEJLESZTÉSI FORRÁSOK TEKINTETÉBEN IS!

Szászfalvi képviselőtársam jól ismeri a bibliai idézetet: „Zsákodban ne legyen kétféle súly, egy nehezebb és egy könnyebb. Házadban ne tarts kétféle űrmértéket, egy nagyobbat és egy kisebbet. Hibátlan és pontos legyen a súlyod, hibátlan és pontos legyen az űrmértéked, hogy sokáig élj azon a földön, amelyet az Úr, a te Istened ad neked.”

Ennek ellenére, a térség kormánypárti képviselőjeként asszisztál a végtelenül antidemokratikus gyakorlathoz.

Nem a csurgói polgároktól sajnálja bárki a fejlesztési forrásokat, hiszen igen nagy a szükség arrafelé is. Viszont az igazságtalanság brutálisan mellbevágó. Az 5000 fő alatti Csurgónak 3 milliárd forint, a 10.000-es Nagyatádnak meg egy fillér sem…

Tudomásul kellene venni, hogy a nem kormánypárti településeken is magyar állampolgárok élnek! Tudomásul kellene venni, hogy a pályázati pénzek allokálásakor a kormánypárti képviselők nem a saját – hanem a köz – vagyonát osztogatják!

Hiszem, hogy végtelenül igazságtalan a pályázati források ilyen jellegű leosztása. Természetesen tudom, hogy Csurgón is ezernyi probléma van, és ott is örülnek minden fillérnek, de ez nincs másként Nagyatádon sem. A Jobbik alelnökeként azonban nem értem és el sem fogadom azt, hogy ilyen különbségtételre kerüljön sor a megye déli városai között. Nagyatádon születtem, és 16 éves koromig – mikor családommal Barcsra költöztem – ott is éltem, tehát mind a két település a szívem csücske, ennek ellenére Csurgót sem diszkriminálnám. A fejlesztéseknek a valós szükségletek szerint, igazságosan kellene megvalósulniuk. Ennek – a narancsos hűbériség csúcsrajáratásának korában – sajnos azonban nyomait sem látjuk. Évről-évre benyújtom azokat a költségvetési módosító indítványokat, amelyek Nagyatádot érintik. A település évről-évre szépen kéri azt, ami megilletné. De mindez – és a tízezer ott élő polgár – nem hatja meg a Fideszt.

ELÉG LEGYEN A KETTŐS MÉRCÉBŐL!”

https://www.atadhir.hu/hirek/nagyatad-1/milliardok-turisztikai-fejlesztesekre-nagyatadnak-most-sem-jutott-4086.html

Kiemelt kép: makasz.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Orbán Brüsszelbe megy pénzt intézni pénteken

Pénteken Brüsszelbe utazik Orbán Viktor miniszterelnök, hogy Ursula von der Leyennel, az Európai Bizottság elnökével …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: