Otthon / Barcsi hírek / Ander: A vidék érték!

Ander: A vidék érték!

A dél-somogyi képviselő mindent megtesz azért, hogy most és a jövőben eljuttassa az ország hátrahagyott térségeinek azokat a támogatásokat, amelyeket megérdemelnek.

“Hogyan fér össze a biodiverzitás megőrzését, a vidéki lakosság helyben maradását, a falusi cigány lakosság integrációját hirdető szlogenekkel a földből terméketlen sivatagot, a lokális társadalomból pedig szociális meddőhányót csináló, a vidéki lakosságnak munkát nem biztosító, latin-amerikai típusú mezőgazdaság megtűrése?”

Orbán bandája hátat fordított Dél-Somogynak és az ország többi, segítségre szoruló részének. Fidesz-csicskák mindenhol vannak, de ha nem a szülőfalujukról vagy a lakóhelyükről van szó, akkor a kisujjukat sem mozdítják a változásért.

ANDER ÉS A JOBBIK AZON DOLGOZIK, HOGY A VIDÉKI KISEMBER IS TÁMOGATÁSHOZ JUSSON. A VIDÉK TELEPÜLÉSEI IS MEGÉRDEMLIK A SEGÍTSÉGET. MERT AZ ORSZÁG NEM CSAK FELCSÚTBÓL ÉS A BALATON-PART ÜDÜLŐIBŐL ÁLL.

2022-ben elég egyértelmű, hogy kire kell szavazni. A Fidesznek egy évtizede volt bizonyítani, de a fejlődés helyett csak lopást, hazugságokat és erkölcstelenséget tudtak lerakni az asztalra.

delsomogy.ezalenyeg.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

„Nem fogadjuk el a büntető szemléletet” – az orvosok szerint a belügy nem jó irányba viszi az egészségügyet

„A Kamarával a tárgyalást eredményesen zártuk, amit Dr. Kincses Gyula elnök úr levélben köszönt meg” …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: