Otthon / Dél-somogyi hírek / 7,5 millió Barcson, 192 millió Budapesten

7,5 millió Barcson, 192 millió Budapesten

Ander Balázs egy kis összehasonlítással mutatja be, mekkora pofátlanság a kőgazdag Fideszes Varga Judit lakáshitel-bulija.

Ander Balázs Dél-Somogy országgyűlési képviselője egy érdekes történetet osztott meg Varga Judit fideszminiszter lakásvásárlásával, és a számára kiosztott botrányt okozó gigászi hitellel kapcsolatban.

“Sokak kíváncsiságát keltette fel az a végtelenül humánus bank, amelyik nyolcmilliós önrész mellé 192 millió forintnyi hitelt adott Varga Judit miniszter asszony furcsa budapesti ingatlanvásárlásához.” – Ander is meglepődött ezen az ügyön.
Miközben 70 ezer nyugdíjas kap havi 50 ezer forint alatt, az igazságtalansági miniszter és férje közpénzből havi 7 milliót keresnek.

“Nos, amikor 2017-ben (három év országgyűlési képviselőséggel a hátam mögött) három gyermekünkkel úgy éreztük, hogy kicsi már a harmadik emeleti 52 négyzetméteres lakás, és 10 millió 750.000 forintért (ebből 7,5 millió hitel) megvásároltuk azt a barcsi házat, ahol most is élünk, bizony volt még mit csinálni azon (hideg- és melegburkolás, fürdőszoba, stb.).”

AKI VÁSÁROLT MÁR LAKÁST, ANNAK EZ A HELYZET ISMERŐS LEHET.

“Szerettem volna a lakáshitel mellé még némi személyi kölcsönt is felvenni (nem valami óriási összegre, csupán egymillió forintra lett volna még szükségünk ahhoz, hogy a legszükségesebb munkálatokat be tudjuk fejezni), de példának okáért a KH elutasította a hitelkérelmemet.”

Varga Judit pofátlanul sokat keres ahhoz képest, hogy Orbán hazugságainak visszaböfögésén kívül alig csinál valamit. De még a 2,5 millió körüli kereset sem indokolna ilyen méretű hitelt.

ANDER BALÁZS IS POLITIKUS. DE NEKI SAJNOS NEM VOLT ELÉG NARANCSSÁRGA A VÉRÉBEN, ELÉG KORRUPCIÓ A SZÍVÉBEN. EBBŐL IS LÁTSZIK, HOGY MILYEN SZINTEN URALJA A FIDESZ AZ ORSZÁGOT.

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

„Nem fogadjuk el a büntető szemléletet” – az orvosok szerint a belügy nem jó irányba viszi az egészségügyet

„A Kamarával a tárgyalást eredményesen zártuk, amit Dr. Kincses Gyula elnök úr levélben köszönt meg” …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: