Otthon / Dél-somogyi hírek / Orbán gazdagabb, mint Rotschild, Zákány lakói nélkülöznek

Orbán gazdagabb, mint Rotschild, Zákány lakói nélkülöznek

Míg nálunk a havi átlagos kereset 180 ezer forint, Orbán lánya 10 milliós karórát hord, Orbán fiát 40 millióért taníttatják külföldön, Mészáros Lőrinc vagyona pedig Rotschildénál is nagyobb. Hol itt az igazság? Hol számít a nép? Tönkre tesznek minket!

Elkeserítő és felháborító adatokat közölt a GKI gazdaságkutató központ. Kiderült, hogy Zákány lakóinak havi nettó átlagkeresete alig éri el a 180 ezer forintot.

Az átlagnál persze a legtöbben rosszabbul keresnek. És iszonyatos különbségek vannak a bérek között országosan. 13-szoros a legnagyobb különbség! Orbán emberellenes kormányzása miatt a leggazdagabb kiváltságos csicskák már nem tudják mire elszórni a rengeteg pénzüket, közben a tisztességes embereknek már a friss kenyér is luxuscikk.

Orbán luxuskormánya a magyar emberek pénzét szívja, mint egy vámpír az áldozata vérét. Ezért jut nekünk csak ennyi.

Orbán kabala pénztárcája, Mészáros Lőrinc például gazdagabb lehet, mint a napokban elhunyt Rothschild báró. Pedig Rothschild családja 300 éve bankár, Mészároséknak meg Orbán 2010-es hatalomra kerülése előtt szinte semmilyen vagyona nem volt.

Ékes példája Orbán embertelenségének az is, hogy falujában, Felcsúton még egy másodvonalbeli albán focista havi 9 milliót kap a semmiért. A dolgozó emberek meg megalázó 180 ezer forintot, sokszor még kevesebbet.

Luxusjachtjaikról, palotáik erkélyéről és a felcsúti stadion páholyaiból a 180 ezer forintból sínylődő emberekre köpködik a szotyihéjat.

Egy átlag magyar számára felfoghatatlan összegek repkednek folyamatosan Orbánék körül. És mindezt a mi pénzünkből teszik. Ezért jut nekünk csak ennyi. Persze azt az adósságot, amit ezzel a nyakunkba varnak, már velünk fizettetnék meg.

Emlékezzünk erre, amikor 2022-ben egy zsák krumpliért akarják majd a szavazatunkat!

delsomogy.ezalenyeg.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Magyar vízummal kaphatták el Lukasenka egyik bizalmasát Csehországban

Vladimir Bazanovot és a feleségét kiutasították Csehországból. Vladimir Bazanov, a Belarusz Labdarúgó-szövetség vezetője magyar vízummal …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: