Otthon / Dél-somogyi hírek / Orbánék Dél-Somogyban csak belerúgtak egyet a munkanélküliekbe

Orbánék Dél-Somogyban csak belerúgtak egyet a munkanélküliekbe

Az Orbán és dél-somogyi csicskája, Szászfalvi László semmit sem tett a válság miatt munkájukat elvesztő, nehéz helyzetbe került emberek megsegítésére.

Orbán és fideszes bábjai azt hazudják, senkit nem hagynak az út szélén, de valójában úgy gondolják, akinek nincsen semmije, az annyit is ér. Ez bizonyosodott be sajnos akkor is, amikor a legkiszolgáltatottabb helyzetben lévő, támogatásra szoruló magyar embereket lényegében csak leköpték szotyihéjjal.

A válság miatt munkájukat elvesztő, nehéz helyzetbe került dél-somogyi emberek terheinek enyhítéséért semmit sem tettek.

Orbán Viktor hatalomra kerülése után szinte azonnal elvette a 9 hónapos munkanélküli támogatást. Azóta csak 3 hónapig jár. Ezt pedig még a járványhelyzet okozta válságban sem volt hajlandó megváltoztatni. Szívtelensége tehát ezúttal sem ismer határokat.

Szászfalvi László, a hű báb

Orbán helytartója, Szászfalvi László persze nem tett semmit. Ahelyett, hogy a tisztességes dél-somogyi emberek érdekeit képviselte volna, ezúttal is csak csendben lapított, nehogy megorroljon rá a felcsúti miniszterelnök.

Bár azt valószínűbbnek tartjuk, hogy eszébe sem jutott segíteni a dél-somogyi embereken. Hiszen ő a milliós fizetéssel élvezheti a luxusfideszesek életmódját. Az alattvaló magyarokra már nem jut ideje lenézni.

Nem nehéz kitalálni, miért nem hajlandóak a létminimumot sem biztosítani Orbánék a nehéz helyzetbe kerülteknek.

Kell a pénz az olyan kisgömböcöknek, mint Mészáros Lőrincz vagy éppen Tiborcz István. Ők azok, akik úgy falják a milliós támogatásokat, mint Németh Szilárd a pacalt. Ha kell, még a trágyából is milliókat csinál Tiborcz. Persze mindezt a tisztességes magyar emberek pénzéből.

delsomogy.ezalenyeg.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Die Welt – Egymás után kapja a pofonokat Orbán Viktor nemzetközi téren

A jobboldali Die Welt szerint Orbán Viktor nagyratörő ambíciói nem találtak megértő társaságra. A német lap szerint a …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: