Otthon / Friss hírek / Stummer az alagút-gate-ről: Ennek semmi keresnivalója nem volt a Nemzetbiztonsági bizottság előtt

Stummer az alagút-gate-ről: Ennek semmi keresnivalója nem volt a Nemzetbiztonsági bizottság előtt

Most már nem titkos az alagút, ami most úgy látszik mindenesetre lesz. Ha a kormányon múlott volna, akkor ennek az aluljárónak a terve továbbra is titokban lenne

– nyilatkozta Stummer János, a Nemzetbiztonsági bizottság jobbikos elnöke az N1TV-nek, miután kedden egy videóban nyilvánosságra hozta, hogy a testület kormánypárti többsége azzal állt elő, hogy építeni kell Orbán Viktor miniszterelnök számára egy alagutat a Puskás Arénába kétmilliárd forintért.

A politikus kiemeli, hogy már látszik a kormánymédiában a teljes kommunikációs zűrzavar, amire remek példa a Jakab Péter kapcsán közölt cikkeik, melyekben azt állítják, hogy az alagút botrányának kirobbantása csak el akarta terelni a pártelnök autóbalesetéről a figyelmet.

Stummer meggyőződése szerint a kiszivárogtatással államtitkot nem sértett, olyan minősített információt nyilvánosságra nem hozott, amely sértette volna Magyarország szuverenitását, a magyarországi alkotmányos rendet, pénzügyi érdekeket, vagy külügyi kapcsolatot.

Ahogy az a kijelentés sem állja meg a helyét szerinte, hogy nem állít igazat. Ezt jól mutatja a Puskás Aréna által közzétett Facebook-poszt is, amiben tömören elismételték ugyan azt, amit az elnök állított.

Ennek semmi keresnivalója nem volt a Nemzetbiztonsági bizottság előtt. Semmilyen olyan érvet nem hallottam azóta sem, hogy ez minősített információ

– tette hozzá Stummer, aki a kormányoldal mély hallgatása kapcsán arra tud gondolni, hogy nem számoltak azzal, hogy ekkora probléma kerekedik majd az információk napvilágra kerüléséből.

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

A Pfizer cáfolta Orbán hazugságát: nincs elég nyugati vakcina? Hogyne lenne!

Közel kétmillió Pfizer-BioNTech vakcina érkezett már az országba. Mégis miről beszélünk? Megvan még az, amikor …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: