Otthon / Dél-somogyi hírek / A Fidesz szerint így néz ki a fejlődő vidék

A Fidesz szerint így néz ki a fejlődő vidék

Orbán és csürhéje olyan magas aranytrónusra emelték fel magukat, hogy fogalmuk sincs, mi folyik az országban.

Ha véletlenül elfelejtenénk, hogy a Fidesz-csicskák hátat fordítottak a vidéknek, szinte azonnal előbújnak a villájukból, hogy emlékeztessenek minket. Beszólogatni, kulturálatlan módon viselkedni az Országgyűlésen egy dolog – egyenesen hazudni az ország állapotáról, na az már több a soknál.

BIZONY, ANDER BALÁZS DÉL-SOMOGYI KÉPVISELŐ KI LETT OKTATVA, MERT VOLT KÉPE KIÁLLNI A VIDÉKI TELEPÜLÉSEKÉRT. EGY OLYAN CSICSKA ÁLTAL, AKI A BALATONI LUXUSNYARALÓN KÍVÜL SOSEM JÁRT MÉG VIDÉKEN.

“A budapesti származású, ott élő, tanuló, majd dolgozó Orbán Balázs államtitkár ma a parlamentben azt mondta nekem, hogy ha valóban érdekel a vidék sorsa, akkor menjek el és látogassam meg a vidéki településeket, hogy láthassam, milyen fejlődésen mentek keresztül.”

“Nos, az a helyzet, hogy én világ életemben vidéken éltem és a parlamenti ülésnapokat leszámítva is a somogyi választókerületemben dolgozom, ahol az elmúlt 10 évben 10 százalékkal csökkent a települések lélekszáma.” – mondta a képviselő.

ENNEK VAJON MI LEHET AZ OKA? CSAK NEM AZ, HOGY EGYRE NEHEZEBB MEGÉLNI VIDÉKEN? HOGY AZ EMBEREK SZÁMÁRA EGYRE KILÁTÁSTALANABB AZ ÉLET, ÉS EZEK A TERÜLETEK EGYRE JOBBAN LE VANNAK MARADVA?

Bőkezű Fideszes támogatás? Melyik bolygón? Dél-Somogy ezektől csak megszorításokat és megaláztatást kapott. A végtelen lopásról nem is beszélve.

“Lehet, hogy Orbán Balázs irodájából szépnek tűnnek a fejlesztésekre fordított összegek. Csak nem mindegy, hogy ez a pénz végül a cimborák zsebében végzi vagy a falusi emberek jólétére fordítják.”

Ez a szomorú. Olyan emberek dumálnak nekünk a fejlődésről, a megújuló vidékről és “Jobbanteljesítésről”, akiknek vagy fogalma nincsen, hova tűnnek innen a támogatások, vagy aktívan részt vesznek a térség tönkretételében.

delsomogy.ezalenyeg.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

A Pfizer cáfolta Orbán hazugságát: nincs elég nyugati vakcina? Hogyne lenne!

Közel kétmillió Pfizer-BioNTech vakcina érkezett már az országba. Mégis miről beszélünk? Megvan még az, amikor …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: