Otthon / Friss hírek / Elfogyott a naptej? Nagyjából fél napot töltött a Maldív-szigeteken a NER luxusgépe, újra landolt is Magyarországon

Elfogyott a naptej? Nagyjából fél napot töltött a Maldív-szigeteken a NER luxusgépe, újra landolt is Magyarországon

Mint azt megírtuk, nem csupán az egyre súlyosabb méreteket öltő harmadik hullám van felszálló ágban, hanem a NER politikai és gazdasági vezetői által használt OE-LEM lajstromszámú Bombardier luxusrepülőgép is. A FlightAware adatai alapján vasárnap ismét magasba emelkedett és a Maldív-szigetek felé vette az irányt a Bombardier Global 6000 repülőgép, melyen olyan befolyásos emberek tették tiszteletüket, mint Mészáros Lőrinc felcsúti milliárdos vagy éppen a Market Zrt. tulajdonosa, Garancsi István üzletember.

Nos, a gép nem sokat időzött az Indiai-óceánon található, festői szépségű szigetországban.

FlightAware legfrissebb adatai alapján a gép helyi idő szerint vasárnap este 9 óra 9 perckor érkezett meg a Maldív-szigetekre, majd valamivel több mint fél nappal később, ma délután 12:51-kor indult el Magyarországra Hulhule Islandről, negyed 6-kor pedig le is szállt a Liszt Ferenc repülőtéren.

Tekintve, hogy kevés időt töltött a szigeten a gép, a titokzatos utasoknak nem sok mindenre juthatott idejük. A Tripadvisor szerint egyébként éjszakánként átlagosan 90 ezer forinttól kínálnak szállást Hulhule Island hoteleiben.

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

A Pfizer cáfolta Orbán hazugságát: nincs elég nyugati vakcina? Hogyne lenne!

Közel kétmillió Pfizer-BioNTech vakcina érkezett már az országba. Mégis miről beszélünk? Megvan még az, amikor …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: