Otthon / Friss hírek / Ander: Szégyenletesek a magyar fizetések

Ander: Szégyenletesek a magyar fizetések

Lehet akármilyen szorgalmas, kemény munkás a magyar, ha a fizetése fabatkát sem ér, főleg azután, hogy a vámpírkormány azt a keveset is elszívja gyalázatosan magas adóival. De valamiből a NER-nek is kell utaznia a Maldív-szigetekre!

Vajon miért?

AZÉRT, MERT MAGYARORSZÁGON A DOLGOZÓK BÉRE POCSÉK, ÉS EZEN A FIDESZ 10 ÉVE NEM HAJLANDÓ VÁLTOZTATNI. SŐT, KIFEJEZETTEN ÉLVEZIK, HOGY NEKIK ADÓZZUK LE AZ EGÉSZET.

Bezzeg ezekben nagyon küzdünk, hogy Európában az elsők legyünk. Orbánék minden áron azt akarják, hogy a forint értéktelen legyen, a fizetésekből csak az éhhalálra teljen, azért, hogy cserébe az egészet elvihessék haza a haveroknak.

ANDER BALÁZS, DÉL-SOMOGYI KÉPVISELŐ SZERINT EBBŐL ELÉG VOLT. A MAGYAR EMBER ENNÉL JOBBAT ÉRDEMEL.

“Miközben az Orbán-rezsim rabszolgabérért árulja a magyarokat, ráadásnak még az európai szinten szégyenletesen alacsony fizetéseket is halálra adóztatja. Pedig Magyarországnak minden adottsága megvan ahhoz, hogy a magyar emberek ugyanolyan, vagy legalább hasonló jólétben éljenek, mint a nyugat-európai polgártársaik, csak persze ahhoz az kellene, hogy Orbán és familiárisai sokkal kevesebbet lopjanak.”

A Fidesznek még jól is jön, ha nem tudunk megélni a fizetésünkből. Ugyanezért teszik tönkre az oktatást, az egészségügyet és a médiát is. Ha csak a túléléssel kell foglalkozni az átlag magyarnak, nem tud odafigyelni, hogy mennyit lop a felcsúti főnök és az egész bagázs.

“A néppárti Jobbik vallja, hogy a népnyúzó tolvajkormány bukását követően, legkésőbb 2022 után, megteremthetjük azt a Magyarországot, ahol a jólét nem kiváltság, hanem jog! Mert ez az ország a Tied is!”

delsomogy.ezalenyeg.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

„Nem fogadjuk el a büntető szemléletet” – az orvosok szerint a belügy nem jó irányba viszi az egészségügyet

„A Kamarával a tárgyalást eredményesen zártuk, amit Dr. Kincses Gyula elnök úr levélben köszönt meg” …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: