Otthon / Dél-somogyi hírek / Szászfalvi László nem akadályozta meg az Orbán-tragédiát

Szászfalvi László nem akadályozta meg az Orbán-tragédiát

Szászfalvi László azért kapja a fizetését, hogy Dél-Somogy lakóit képviselje. Éppen ezért fel kellett volna lépnie Orbán alkalmatlansága láttán a miniszterelnök ámokfutása ellen. Hű csicskaként azonban nem tett semmit, eredmény: 20000 halott.

Szászfalvi László a járványhelyzet alatt sem Dél-Somogy lakóit szolgálja!

Ezt bizonyítja az is, ahogyan semmit nem tett Orbánék felfoghatatlan aljassága ellen. Konkrétan egy rossz szava nem volt arra a káoszra, amit hazánk megrontója szabadított Dél-Somogy lakóira.

Az egymillió főre jutó halálozások számát tekintve rendre a világ legrosszabbul teljesítő országai közt vagyunk. Több olyan nap is volt már, amikor lakosságarányosan hazánkban haltak meg a világon a legtöbben koronavírus következtében.

Egészségügyisek elüldözése, eladósodott kórházak, oltási káosz

Kórházaink adóssághalomban úsznak. A szakrendelőket állami irányítás alá vonták. Mégis, mindezen bűnök ellen Szászfalvi László nem tett semmit. Pedig azzal szolgálta volna Dél-Somogy lakóit, ha kiáll az egészségügyért, ha nem hagyja, hogy mindez káoszba torkoljon.

Az pedig végképp megbocsáthatatlan bűnük, hogy a koronavírus-járvány kellős közepén üldöztek el 5500 egészségügyi dolgozót. Persze Szászfalvi László ez ellen sem tett semmit. Csak lapított és élvezte a képviselő pénzzel járó luxusfideszes életmódot.

De mindez nem marad következmények nélkül. A dél-somogyi emberek meg fogják jegyezni ezt a sok bűnt, és 2022-ben a választáson elküldik a büdös francba Orbánt és kiszolgálóit!

delsomogy.ezalenyeg.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

A Pfizer cáfolta Orbán hazugságát: nincs elég nyugati vakcina? Hogyne lenne!

Közel kétmillió Pfizer-BioNTech vakcina érkezett már az országba. Mégis miről beszélünk? Megvan még az, amikor …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: