Otthon / Barcsi hírek / A Hősök Napja alkalmából a Jobbik nevében koszorúzott Ander Balázs

A Hősök Napja alkalmából a Jobbik nevében koszorúzott Ander Balázs

A nagyatádi születésű, Barcson élő ellenzéki országgyűlési képviselő Ander Balázs, mindkét városban tiszteletét tette és elhelyezte koszorúit az emlékműveknél. A megemlékezéseket közösségi oldalán tette közzé.
A Hősök Napja alkalmából a Jobbik nevében a barcsi I. világháborús emlékműnél is fejet hajtottunk, s elhelyeztük a tisztelet koszorúját.
Áldassék a hősök emléke!
„Nézz szét magad körül, vedd számba őseidet, erkölcseidet, hazádat, istenedet, és kivont karddal kezedben, ragaszkodj hozzá!”
A Hősök Napja alkalmából – jobbikos önkormányzati képviselőnkkel, Simonné Dr. Tóth Máriával – Nagyatádon is fejet hajtottunk a Hazáért vérüket áldozó bátrak emléke előtt.
“Amikor Hunort s Magyart Hadak Ura Csillagszekéren felrepítette a Hősök Mulató Mezejére, Nemere rovókésével itt, e sátor előtti oszlop oldalára ezt véste fel: Vándor, aki emellett az oszlop mellett elmégy, állj meg, vedd le süveged. Én rovom itt e sorokat, öreg Nemere, a puszta fejedelme. Két büszke fiam életében csak másokért verekedett.

Hunor s Magyar, e két hős nevét el ne feledd.”
– írta hivatalos Facebook oldalára a Jobbik alelnöke.

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

2050-ig titkosították, mi hangzott el Pegasus-ügyben a nemzetbiztonsági bizottság ülésén

Határozatképes volt az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának ülése, amit a jobbikos Stummer János hívott össze, hogy …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: