Otthon / Dél-somogyi hírek / Ander: A Fidesz közel-keleti diktatúrák sorába taszítja Magyarországot

Ander: A Fidesz közel-keleti diktatúrák sorába taszítja Magyarországot

Orbánék annyira összeölelkeztek a kínai kommunistákkal, hogy a legaljasabb eszközeiket veszik át tőlük. Világszerte lelepleződött egy durva izraeli kémfegyver, és a Fidesz-kormány kritikusait és magyar újságírókat is célba vettek vele. Bár a kormány félmosollyal tagadja, hogy bármi köze lenne saját állampolgáraik törvénytelen megfigyeléséhez, ismerjük eléggé Orbánt és bandáját, hogy tudjuk – ilyesmitől ők nem riadnak vissza.

“A magyar kormány ismét bebizonyította, hogy teljesen eltávolodott mindentől, amit az európai közösség demokratikus jogállamnak hív.”

– Ander Balázs, a Jobbik somogyi képviselőjelöltje szerint gyalázatos, hogy egy ilyen lehallgatási botrány megtörténhet Magyarországon.

“Orbán Viktor közel-keleti diktatúrák sorába taszítja Magyarországot!”

Hogy miért nem lehet félvállról venni az ügyet:

Cecilio Pineda Birto, egy mexikói újságíró telefonszáma is előkerült a cég listájából, akit még 2017-ben gyilkoltak meg egy merénylet során. A riporter órákkal korábban egy ismeretlen helyszínről élő adásban beszélt korrupcióról az állami szervezeteken belül. Egy kémszoftver segítségével azonban könnyű volt megtalálni.

Erre készülhet fel a Fidesz is – a bukástól való félelmükben nem számíthat nekik, hogy mennyi vér tapad a kezükhöz.

A Fidesz uralma alatt olyan fegyvereket használnak a magyar állampolgárok ellen, mint a legsúlyosabb diktatúrákban a világon. Nem ez az első, hogy olyan becsületes magyarokra vadásznak, akik ki mernek állni honfitársaik jogaiért. De az, hogy ezt ilyen szinten tegyék meg, az egy gyalázatos pofátlanság.

Állandóan migránsveszélyről meg terrorizmusról szólnak a hírek, de a magyar titkosszolgálatokat inkább a magyar lakosság ellen fordítják Orbánék.

“Ezt nem hagyhatjuk! Vegyetek részt az előválasztáson, hogy veletek együtt leválthassuk Orbán Viktor korrupt és aljas rendszerét!”

delsomogy.ezalenyeg.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Változás lesz októbertől – figyelmeztet a NAV

A NAV legfrissebb nyomtatványkitöltő verzióját kell használni októbertől. Változás lesz októbert 1-jétől a NAB Általános …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: