Otthon / Friss hírek / 56 milliót tapsolt el a Fidesz-frakció a fekete kordonos bulira

56 milliót tapsolt el a Fidesz-frakció a fekete kordonos bulira

Volt képük az adófizetők pénzéből dőzsölni, de ahhoz már nem voltak elég bátrak, hogy a magyarok szeme előtt csinálják.

Rekordösszegért ülésezett Debrecenben Orbán csicskaserege – tudtuk meg a Magyar Narancsból. Ahogy korábban beszámoltunk róla, a felcsúti miniszterelnök sleppje június 16-18. között tartotta meg ülését a „másik fővárosban”, rendkívüli biztonsági intézkedések mellett.

Orbánék fekete kordonok mögé bújtak gyurcsányozni, és még ahhoz sem volt elég vér a pucájukban, hogy a választókkal találkozzanak. Sőt, attól is rettegtek, hogy valaki meglátja őket.

A háromnapos program alatt tejben-vajban füröszthették országunk megrontóit, ugyanis az Országgyűlés Hivatala 56 millió forintot fizetett a rendezvény után az önkormányzati tulajdonú Debreceni Sportcentrum Nonprofit Kft.-nek. A szerződést a párt parlamenti frakcióvezetője, Józsefváros bukott fideszese, Kocsis Máté írta alá.

Szintet lépett a Fidesz pofátlansága, ugyanis a közel 60 millióból korábban 5 kihelyezett ülést is meg tudtak tartani. Elképzelhető, hogy a luxusköltekezésbe az óriási titkolózás és a területlezárások is belejátszottak.

Hiába érdeklődött a Narancs a költségekkel kapcsolatban, az illetékesek mélyen hallgatnak. Annyi biztos, hogy a fideszes uraságok luxuskosztját, kvártélyát, háromnapos rejtőzködést nem ők állták, hanem mi, akik elől elbújtak.

Tegyünk azért, hogy olyan kormányunk és képviselőink legyenek, akik nem félnek a választók szemébe nézni!

delsomogy.ezalenyeg.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

„Nem fogadjuk el a büntető szemléletet” – az orvosok szerint a belügy nem jó irányba viszi az egészségügyet

„A Kamarával a tárgyalást eredményesen zártuk, amit Dr. Kincses Gyula elnök úr levélben köszönt meg” …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: