Otthon / Friss hírek / Csányi Sándor: Kérem a politikusokat, a magyar futballt ne használják fel politikai harcaikban

Csányi Sándor: Kérem a politikusokat, a magyar futballt ne használják fel politikai harcaikban

Szombaton reggel közlemény jelent meg a Magyar Labdarúgó Szövetség oldalán, amelyben Csányi Sándor írta le, hogy a politikát figyelő állampolgárként időnként szórakoztatja, de alapvetően nagyon elkeserítőnek tartja a negatív kampányra épülő kommunikációt.

„A Magyar Labdarúgó Szövetség vezetőjeként viszont mindent meg is fogok tenni azért, hogy a futball kimaradjon ezekből a politikai küzdelmekből. A futball ugyanis mindenkié! Legyen kormánypárti, ellenzéki, bizonytalan vagy bármilyen szavazó, gondoljon bármit is a világról, mindenkit szívesen látunk a mérkőzéseken. Azt is, aki évtizedek óta drukkol a magyar válogatottnak, és azt is, aki csak mostanában szerette meg ezt a fantasztikus játékot, vagy éppen csak most készül megszeretni.

Határozottan kérem a politikusokat, hogy a magyar futballt ne használják fel politikai harcaikban, ne próbálják megosztani a közönségünket, a magyar szurkolókat

– olvasható a közleményben, amit Csányi Sándor azzal folytatott, hogy a magyar futballnak minden támogatásra és minden támogatóra szüksége van, pártállástól függetlenül. „Talán csak azokra nincs, akik ezt nem értik meg” – tette hozzá.

A válogatott mérkőzéseken minden politikust szívesen lát az MLSZ elnöke a nézőtéren, bármelyik párt tagjai is legyenek. Egyúttal jelezte is, hogy

a magyar csapat következő hazai mérkőzésére személyesen hívja meg Karácsony Gergelyt és Fekete-Győr Andrást

A napokban a Fidesz parlamenti képviselője, Budai Gyula fakadt ki a Facebook-oldalán és írta azt, hogy Karácsony és Fekete-Győr inkább maradjon otthon és ne menjen ki a magyar válogatott következő mérkőzéseire.

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

„Nem fogadjuk el a büntető szemléletet” – az orvosok szerint a belügy nem jó irányba viszi az egészségügyet

„A Kamarával a tárgyalást eredményesen zártuk, amit Dr. Kincses Gyula elnök úr levélben köszönt meg” …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: