Otthon / Friss hírek / Mészáros cége elől halásztak el komoly megbízást Szabadicsék

Mészáros cége elől halásztak el komoly megbízást Szabadicsék

Egy nettó 2,7 milliárdos ivóvízminőség-javítását célzó beruházást valóshíthat meg a Szabadics József által alapított vállalkozás. A Mészáros és Mészáros Kft. ezúttal hoppon maradt.

A nagykanizsai Szabadics Építőipari Zrt. végezheti több Dél-dunántúli település ivóvízminőség-javítását, nettó 2 milliárd 688 millió forintért. A vesztes ajánlattevők között van a Mészáros és Mészáros Kft. is – derül ki a nyílt tender eredményéről az uniós közbeszerzési közlönyből, amelyet az ajánlatkérő NFP Nemzeti Fejlesztési Programiroda Nonprofit Kft. és az érintett önkormányzatok közöltek.

Az uniós Környezeti és Energiahatékonysági Operatív Program (KEHOP) keretében megvalósuló ivóvízminőség-javító programok a következő településeket érintik: Kakasd, Tormás, Baranyaszentgyörgy, Kisszékely, Miszla, Nak, Gölle-Inámpuszta, Zimány, és Tengelic-Jánosmajor. A tendert nyerő cég, a Szabadics József által alapított és ma is részben a fiaival (Zoltán és Attila) is tulajdonolt Szabadics Építőipari Zrt. a Dunántúl egyik meghatározó építőipari cége.

A nyertes céggel augusztus 16-án kötött szerződést az NFP.

Indult még a tenderen a kecskeméti Ékisz Építőipari Kft., továbbá a felcsúti Mészáros és Mészáros Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. is.

napi.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

„Nem fogadjuk el a büntető szemléletet” – az orvosok szerint a belügy nem jó irányba viszi az egészségügyet

„A Kamarával a tárgyalást eredményesen zártuk, amit Dr. Kincses Gyula elnök úr levélben köszönt meg” …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: