Otthon / Egyéb / Ingyenes, országos koncertsorozatot jelentett be a kormány Őszi Hacacáré néven

Ingyenes, országos koncertsorozatot jelentett be a kormány Őszi Hacacáré néven

Egy kilenc héten át tartó, ingyenes, közel 130 állomásos országos koncertsorozatot indít a kormány augusztus végén – közölte Szentkirályi Alexandra Facebook-oldalán.

Az Őszi Hacacáré névre keresztelt programsorozat fő célja az összetartozás megünneplése, amit hosszú elzártság után, újra személyesen, együtt tehetünk meg. De ez remek alkalom arra is, hogy a zenészek és a közönség újra egymásra találhassanak – tette hozzá a szóvívő.

A koncertsorozat egyébként már elindult csütörtökön Demjén Ferenc keszthelyi fellépésével, amit az elkövetkezendő hetekben például Charlie, Király Viktor, Vastag Csaba, a Neoton, a Beatrice, Ákos, a Margaret Island és a Tankcsapda követ.

A programsorozat már saját honlappal is rendelkezik, aminek egyik érdekessége, hogy az eddig feltüntetett települések majdnem mindegyike fideszes kézben van. Vagyis az összetartozás megünneplése mellett az Őszi Hacacáré a választási kampány megindítására is kiváló alkalom, egyúttal biztosra vehetjük, hogy a kormány komolyabb lezárásokra vagy szigorításokra nem készül erre az időszakra.

Tavaly a kormány a koronavírus miatt nehéz helyzetben lévő zenekarok, előadóművészek megsegítésére 5,3 milliárd forint állami pénzből raktárkoncerteket hirdetett meg. A koncerteket nézők nélkül, az állami Antenna Hungária Zrt. által kijelölt helyszíneken rögzítették s szeptembertől voltak láthatóak.

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Ördögűzőt fogadott Orbán Viktor

A miniszterelnök a karmelitában látta vendégül James Blount atyát aki 40 éve hivatalosan is exorcistának, …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: