Otthon / Friss hírek / Szennyezett tejfölöket hívott vissza a hatóság

Szennyezett tejfölöket hívott vissza a hatóság

Az Alföldi Tej Kft. által gyártott tejfölöket hívnak vissza és vonnak ki a forgalomból, részben mikrobiológiai szennyezettség miatt, részben pedig mert a termékek érzékszervi elváltozást mutatnak – közölte a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) hétfőn az MTI-vel.

ANébih kéri a lakosságot, hogy a 2021. szeptember 15. fogyaszthatósági idővel rendelkező 140, 330, 850 grammos kiszerelésű, 12 százalékos Magyar Tejfölt, a 175 grammos, 12 százalékos S-Budget Tejfölt és a 850 grammos, 20 százalékos Kokárdás Magyar Tejfölt, valamint a 140 grammos, 12 százalékos Mesés tejfölt ne fogyasszák el.

A 2021. szeptember 16-28 közti fogyaszthatósági idővel rendelkező termékek közül problémás az Anni Panni Tejföl, a Milfina Tejföl, a Riska Tejföl, az Enjoy Ffree laktózmentes Tejföl, a Spar Free From Tejföl, a Mesés Tejföl, a Magyar Tejföl, az S-Budget Tejföl, a Sissy Tejföl, a Kokárdás Magyar Tejföl, az Aro Tejföl, az M. Anni Panni Tejföl, a Riska Séf Tejföl, az M. Kalocsai Tejföl és a Privát Tejföl.

napi.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

„Nem fogadjuk el a büntető szemléletet” – az orvosok szerint a belügy nem jó irányba viszi az egészségügyet

„A Kamarával a tárgyalást eredményesen zártuk, amit Dr. Kincses Gyula elnök úr levélben köszönt meg” …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: