Otthon / Friss hírek / Az időjárásra nem lehet panasz a hétvégén

Az időjárásra nem lehet panasz a hétvégén

Anticiklon alakítja időjárásunkat, jelentős változás nem várható. Kellemesen meleg idő valószínű, így az időjárásra nem lehet panasz a hétvégén – írja az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ).

Szombaton az alacsonyszintű felhőzet délelőtt a keleti, északkeleti tájakon is gomolyosodni, szakadozni kezd, és ott is, mint máshol sokat fog sütni a nap. Az ország keleti kétharmadán lehetnek nagyobb számban gomolyfelhők, a nyugati megyékben derült idő várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet 22 és 27 fok között várható.

Vasárnap a gomoly- és fátyolfelhők mellett sok napsütésre lehet számítani. Számottevő csapadék nem valószínű. Hajnalban pára-, illetve ködfoltok előfordulhatnak. Napközben több helyütt megélénkül az északi, északkeleti szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 8 és 14 fok között alakul, de a szélvédett völgyekben és a homokhátságokon ennél hidegebb lehet. A csúcsérték 20 és 27 fok között várható, az északkeleti tájakon lesz a hűvösebb.

Hétfőn többnyire gyengén felhős, napos idő várható. Csapadék nem valószínű. Néhol időnként megélénkülhet az északi, északkeleti szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 5 és 13 fok között alakul, de a szélvédett völgyekben és a homokhátságokon ennél hidegebb lehet. A maximum-hőmérséklet 20 és 24 fok között várható – írják a meteorológusok.

napi.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Dudás Róbert nyílt levélben kérte Orbántól, azonnal intézkedjen a kormány a rekordmagas benzinár miatt

Nyílt levelet írt Dudás Róbert, a Jobbik alelnöke a rekordmagas üzemanyagárak kapcsán Orbán Viktor miniszterelnöknek, amiben …

Hozzászólás

Close
%d blogger ezt szereti: