Otthon / Friss hírek / Ander: Nyílt levél Szászfalvi Lászlóhoz

Ander: Nyílt levél Szászfalvi Lászlóhoz

A dél-somogyi képviselő nem hagyhatta szó nélkül azt a gyalázatot, amit a Fidesz gyűlöletgyára egy ártatlan édesanyával tett.

Az Orbán-kormány az elmúlt évtizedben számtalan elitélendő, erkölcsileg gyalázatos tettet hajtott végre. Nekik semmi sem “túl sok”, bárkibe beletapsonak, akibe csak lehet. De a pofátlanságnak is van határa.

Ander Balázs, a Jobbik dél-somogyi képviselője nem tudta szó nélkül hagyni a fideszes gyűlöletkeltést, ezért egyenesen ahhoz irányította kritikáját, aki ezt az egészet, hagyja, támogatja és néha segít a megszervezésében.

Nyílt levél Szászfalvi Lászlóhoz:

 

“Tisztelt Képviselőtársam! Kedves László!

Politikai oldaladhoz tartozó szennyoldalak, nyomorúságos lényük minden frusztrációját a közösségi médiában kiélő, gyakorló elmebetegnek tűnő „politikai megmondóemberek”, valamint a közösségi oldalak pszichopata trolljai és felheccelt csőcseléke esett neki egy kétgyermekes édesanyának, nagymamának. Olyan elképesztő uszítást indítottak ellene, hogy a pr-guruitok által mesternek tartott kommunista Ilja Ehrenburg és a náci Goebbels is sírva kérné narancsos kommunikációs sza(r)kembereitektől a receptet.

Nem rólam van szó. Veled egyetemben én is közszereplő vagyok. Nekünk sok mindent el kell viselnünk. Most azonban egy védtelen nőnek estek neki aljas médiapribékjeitek. Közéleti szereplőnek, a Jobbik tagjának, jobbikos politikusnak hazudják Opra Ritát, akihez dőlnek az ocsmányabbnál ocsmányabb üzenetek a magukat konzervatívnak, polgárinak, nemzetinek és kereszténynek gondoló, de legszívesebben tényleg inkább hersegő vérivásra vágyó náci-bolsi hordától.

Opra Rita nem a Jobbik tagja és soha nem is volt az. Opra Rita politikai pályafutása mindössze annyi, hogy két évvel ezelőtt helyi képviselőként indult – de nem győzött – a csupán tízezres Barcs egyik körzetében. Viszont nyálcsorgató médiahiénáitok közszereplőnek és politikusnak hazudják csak azért, hogy szabadon okádhassák rá minden mocskukat. Miközben a Fidesz homoszexuális orgiába belebukó alapító tagja, a tizenhat éven keresztül EP-képviselősködő (tehát nem egyszer valaha, egy kisvárosban jelöltként induló…) Szájer József perrel fenyegeti – s teszem hozzá, szerintem joggal – azokat az orgánumokat, amelyek nem képesek felfogni, hogy immáron nem közszereplő, s hagyjanak neki végre békén.

Opra Rita egy védtelen – bizonyára nem hiba nélkül való – nő. De egykori lelkészként neked, László tudnod kellene: az vesse rá az első követ, aki még sosem vétkezett. Lehet, hogy tényleg van ország-világ elé kiteregetett, és eget rengető gonoszsággá dagasztott lakbérhátraléka, de nincs strómanjai által üzemeltetett dohányboltja, nincs EU-s pályázatokon lezsírozott panziója, nincs részesedése túlárazott projekteken keresztül a közpénzeken élősködő haveri cégekben.

Van viszont – egyedülálló anyaként (farizeus narancsos tálibjaitok beteg agyában ettől bizonyára egyből ő lesz majd a „bűnös nő”) – két becsülettel felnevelt gyermeke és egy csodálatos unokája. Akiket itteni hivatását feladva, ausztriai munkavállalással támogat. Szociális szakemberként itt ezt nem tehette volna meg. És a szociális ágazatban dolgozó, nyomorbéren tartott, áldozatos munkát végző több tízezer hazai kollégájához hasonlóan, másfél hét adriai nyaralásra sem tellett volna neki. Arra a nyaralásra, amiért külföldi ápolói munkájával keményen megdolgozott, s most vétkéül róják föl a más szemében a szálkát, de a gazdáikéban a méretes gerendát sem meglátó, a Fidesz hátsójából kilógó firkászaitok – akik úgy lapítanak a NER „elitjének” sokmilliárdos luxusjachtjainak ügyében, mint egy rakás szar a gazban.

Persze, Opra Ritának van egy „igazi bűne” is. Ausztriai munkájából gyermekeihez kis időre hazatérve, részt vett Jakab Péter fóti fórumán. Ott pedig összefoglalta sok százezer, véletlenül sem „kalandvágyból” kitántorgó honfitársunk panaszát. Ez nem tetszett a karaktergyilkos bandának. Akiket még egy ocsmány cél vezérelt. Ez pedig nem más, mint példát statuálni a védtelen kisemberen. Kinyírni, meglincselni, a felhergelt csőcselékkel élve felkoncoltatni a szemtelen rebellist, hogy elrettentő példaként lebegjen esete a helyi nersevik pöfetegek ellen „lázadást” fontolgató minden polgár előtt. „Így jár, aki ki meri nyitni a száját! Fogd be, még csak ne is panaszkodj, kushadj alázattal cseléd!” – röföghetik kéjes élvezettel a kiskirályok.

Vajon mennyire érzi most magát polgárinak és kereszténynek hűséges helyi bábod, a prosti srácoknak „pikáns részleteket eláruló”, az országgyűlési képviselői megkeresésekre viszont válaszolni képtelen barcsi polgármester? Mennyire lenne rá büszke tavalyelőtt elhunyt édesapja, Horthy egykori tisztje? Megengedné-e egy valódi úriember becsületkódexe, hogy hazug senkiháziak ezt a gyalázatot műveljék egy édesanyával, egy védtelen nővel, s mindehhez még lelkesen asszisztáljon is?

És Te, László, vajon megkérdezed-e majd barcsi támaszodat, hogy ezek után tud-e még úgy a tükörbe nézni, hogy nem köpi szemen magát? S megkérdezed-e tőle, hogy undorító ténykedése után még férfinak tarja-e magát?

Mindenesetre nekem kifordul a gyomrom.

Bízom benne, hogy a csaknem hat parlamenti ciklusod után, a politika fertőjében eltöltött évtizedeket követően, egykori lelkészként Benned még maradt annyi emberség, hogy megálljt parancsolj az itteni gyűlölködőknek. Ne egy – most is zokogó – kiszolgáltatott nővel keménykedjenek. Irányítsad őket hozzám. Elhallgattatni csak akkor fognak tudni, ha meggyilkolnak. Egy azonban biztos, csak véradáson adom olcsón a vérem…”

 

A Fidesz-csicskák egy évtizeden keresztül ilyen stílusban folytatták a politikát. Itt az ideje, hogy visszatérjünk a civilizált világba, és ezt az ordenáré, gyalázat stílust végre a hátunk mögött hagyjuk. 2022-ben távozniuk kell az ország éléről.

ezalenyeg.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

„Nem fogadjuk el a büntető szemléletet” – az orvosok szerint a belügy nem jó irányba viszi az egészségügyet

„A Kamarával a tárgyalást eredményesen zártuk, amit Dr. Kincses Gyula elnök úr levélben köszönt meg” …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: