Otthon / Friss hírek / A saját szállodáit hizlalta, a többit kinyírta Orbán a járvány alatt

A saját szállodáit hizlalta, a többit kinyírta Orbán a járvány alatt

Miközben a szeretteink a kórházban küzdöttek az életükért, a miniszterelnök Mészáros Lőrinc előtt takarította az utat a szállodaiparban.

Az elmúlt másfél évben minden magyar számára bizonyíték volt, hogy a Fidesz teljesen alkalmatlan az ország kormányzására. Miközben a szeretteink kórházba kerültek, és harmincezer magyar veszítettünk el a koronavírus elleni harc során, a Fidesz most is csak a saját zsebével foglalkozott. Az alkalmatlanságuk miatt rengeteg család szenvedett maradandó tragédiát. Közben Mészáros Lőrinc minden eddiginél több pénzt szerzett a közösből.

Csak a Lőrinc!

Rengeteg érthetetlen döntése volt a felcsúti miniszterelnöknek. Későn zárták le az országot, több tízezres focimeccseket tartottak meg, amikor már tombolt a járvány. Nem segítették sem a munkanélkülieket, de a vendéglátósokat sem. Rengeteg ember maradt az út szélén, kereset és segítség nélkül. De ahogy most Baldauf Csaba, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnöke elmondta a HVG-nek:

“A szállodaipar hátrányosan lett megkülönböztetve. Érthetetlen, hogy miért kellett lezárni az összes szállodát a járvány idejére.”

Ez ugyanis padlóra küldte a legtöbb hazai vendégfogadót. Persze Mészáros Lőrinc és a többi Fidesz-csicska által tulajdonolt szállodákba ebben az időszakban is dőlt a pénz. Egerben például teljes újraépítenek egy hotelt, ehhez persze kirúgták az összes dolgozót a járvány idején.

Több mint 122 milliárd forintot osztottak szét a járvány alatt a Fidesz-közeli hoteleknek és szállodáknak. Miközben a magyar melósok elveszítették a munkájukat, a családtagjaikat, és kicsúszott a lábuk alól a talaj.

De jövőre megkapjuk a lehetőséget, hogy mi is kirúgjuk a lábat a mi pénzünkön megkövéredett, semmirekellő, tolvaj Fidesz-csicskák alól. Legyünk ott mind a szavazófülkékben 2022 tavaszán, hogy végre a politika szemétdombjára küldjük őket!

ezalenyeg.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Osztályok szűnhetnek meg a Nagyatádi Kórházban? Vajon igaz a pletyka?

Az a szóbeszéd járja, hogy Nagyatádon megszüntetnék az aktív kórházi ágyak számát, a belgyógyászat, a …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: