Otthon / Dél-somogyi hírek / Továbbra is hallgat az államtitkár a babócsai iskola ügyében

Továbbra is hallgat az államtitkár a babócsai iskola ügyében

Ander Balázs, a dél-somogyi ellenzéki országgyűlési képviselő nem hagyja annyiban a babócsai iskola felújításával kapcsolatban történteket. Az egymilliárdos iskolaproject eddig csak sitthalmot eredményezett, a babócsai iskolás gyermekek és tanárok a volt gyógyszertár és a plébánia épületeiben kénytelenek tanulni, oktatni. Borzalmas körülmények között nyomorognak évek óta.  

A jobbikos országgyűlési képviselő közösségi oldalán ezt posztolta az ügy kapcsán:

“Nem ért meglepetésként, de az államtitkár a végtelenül egyszerű „feleletválasztós tesztre” sem volt képes érdemben válaszolni az egymilliárdos dél-somogyi iskolaprojektet érintő legfrissebb irományában. Pedig a kérdés igazán nem volt nehéz.
Ezek után viszont én nem értem, hogy a kormány részéről miért kell megsértődni a hazug/tolvaj jelzők használata esetén…
Most akkor tényleg ilyen gyenge szövegértési kompetenciával rendelkezik Rétvári Bence, vagy valamit tényleg ennyire rejtegetnek az EMMI-nél?
„A babócsai iskolaprojekt során mennyi pénzt fizettek ki a felújítást/bővítést végző vállalkozó(k)nak? Elegendő, ha felelet gyanánt csak a helyes válasz betűjét küldi el.
a, kevesebb mint 250 milliót
b, 250-500 milliót
c, 500-1000 milliót
d, elfüstöltük az összes pénzt
Tisztelettel várom a csupán egy „a”, „b”, „c”, vagy „d” betűt tartalmazó, de az eddigieknél már így is több tájékoztatást nyújtó szíves válaszát!”
Forrás: Ander Balázs Facebook
P.R.

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Megjelent az első drámai áruhiány Szerbiában

Szerbiában áruhiány alakult ki a hatósági áras kristálycukorból, szakértők szerint azért, mert az emberek pánikvásárlásokba …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: