Otthon / Friss hírek / Leléptették a kétpói betyárt: Boldognak börtön néz ki országgyűlés helyett

Leléptették a kétpói betyárt: Boldognak börtön néz ki országgyűlés helyett

Miután Kubatov Gábor elküldte a selyemzsinórt, a hivatali vesztegetéssel vádolt Fidesz-csicskának nem maradt más választása: Boldog István bejelentette, nem indul 2022-ben.

Korrupciós botrányba keveredett fideszesekből lassan kitelik a börtönválogatott: Mengyi RolandSimonka GyörgyBoldog István és immár Völner Pál kezét hivatalosan is elengedte a párt. A náluk nagyobb maffiózók még lapulnak, de már nem sokáig.

Boldog István még egy ideig nyomogathatja a gombot a Parlamentben Orbánnak, de jövőre már biztos nem lesz országgyűlési képviselő. A kétpói betyárt beáldozta a Fidesz.

„A ’22-es országgyűlési választásokon nem indulok” – jelentette be Boldog közösségi oldalán. Annak ellenére, hogy nagykunsági fideszest hivatali vesztegetés elfogadásával gyanúsítják, mégsem ezt jelölte meg okként. Azt mondta, inkább a családját helyezi előtérbe, az ő kérésükre mond le az országos politikáról. Ígéri, azért segíteni fogja a körzetben a Fidesz elnöksége által kiválasztott jelöltet.

Hogy valóban segítség lesz-e a kampányban egy olyan ember, akit a börtöntől egy hajszál választ el, kérdéses. Az ellenzéki összefogásnak biztosan.

Boldog „döntésére” lehetett számítani, hiszen pár hónappal ezelőtt Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója már üzent neki és Simonkának. Kubatov azt mondta: „személyes véleményem, hogy bölcsebb lenne, ha a közösségünk érdekében hagynák, hogy más induljon helyettük”.

Viszlát luxusöltönyökkétes beruházások és kenőpénzek! Hiába vallja magát ártatlannak a betyár, minden jel szerint példát statuálnak vele.

Orbán korrupt rendszerét a korrupt politikusbűnözők és a fideszes pedofilokat, tolvajokat mosdató Polt Péter tartja egyben. Most ugyan levesznek egy-két bábut a tábláról, hogy úgy tegyenek, mintha üldöznék a korrupciót, de a legnagyobbakat futni hagynák. Ezért kell leváltanunk a maffiakormányt 2022-ben.

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

„Nem fogadjuk el a büntető szemléletet” – az orvosok szerint a belügy nem jó irányba viszi az egészségügyet

„A Kamarával a tárgyalást eredményesen zártuk, amit Dr. Kincses Gyula elnök úr levélben köszönt meg” …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: