Otthon / Friss hírek / 4 éve mondta Orbán, hogy “a növekedés, a gyarapodás és a nemzeti büszkeség korszaka következik”

4 éve mondta Orbán, hogy “a növekedés, a gyarapodás és a nemzeti büszkeség korszaka következik”

2017 végén kiakadt az Orbán választási ígéreteit mérő barométer. Emlékeznek, hogy a Fidesz-kormány 204 millióból hívta fel a határon túliak figyelmét, hogy 2018-ban szavazni kell? Most, 4 évvel később a szemérmetlen ígérgetés és osztogatás még gátlástalanabb szakaszba lépett.

Négy évvel ezelőtt az RTL klub szerezte meg azt a levelet, amit Orbán Viktor írt a határon túli magyaroknak. A címzetteket ebben arra biztatta a kormányfő, hogy 2018-ban vegyenek részt a magyarországi választásokon, amihez – ne felejtsék el – regisztrációra van szükség.

De nem csak az a lényeg, hogy a határon túliak regisztráljanak és menjenek el szavazni. Hanem megmutatja azt a mátrixot is, melyben a Fidesz él.

Orbán ugyanis ebben a levélben azt merte írni, hogy

„a szűkösség évei után most a növekedés, a gyarapodás és a nemzeti büszkeség korszaka következik”, illetve azt, hogy „az egész Kárpát-medencében magyar nyelven írják majd a jövőt”.

Vagyis, a növekedés, a gyarpodás és a nemzeti büszkeség korszaka három éve tart. A kérdés, ezt vajon a ki vette észre a Kárpát-medencében az azóta is folyamatosan növekedő nertársakon kívül? Te mennyit gyarapodtál 2017 óta?

 

zsurpubi.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

„Nem fogadjuk el a büntető szemléletet” – az orvosok szerint a belügy nem jó irányba viszi az egészségügyet

„A Kamarával a tárgyalást eredményesen zártuk, amit Dr. Kincses Gyula elnök úr levélben köszönt meg” …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: