Otthon / Egyéb / Többen nem tudnak leiratkozni a kormány oltási hírleveléről, amit elkezdtek propaganda célokra használni

Többen nem tudnak leiratkozni a kormány oltási hírleveléről, amit elkezdtek propaganda célokra használni

Többen hiába próbáltak meg leiratkozni a kormány hírleveléről, nem jártak sikerrel, pedig volt, aki többször is megpróbálta – írja a Telex. A portál korábban arról számolt be, hogy a kormány azoknak is kiküldött egy emailt a 2022-től osztott kormányzati támogatásokról, akik akkor adták meg az emailcímüket és a szükséges felhatalmazást, amikor az oltásra regisztráltak. Aki ezekre a tájékoztatókra már nem kíváncsi, az leiratkozhat a hírlevélről, a cikk szerint a gyakorlatban viszont ez nem megy olyan könnyen. A Telex több olvasói levelet is kapott már, volt aki arról írt, hogy már hatszor iratkozott le, de azóta is kapja a hírlevelet.

“Én augusztus végén kértem az említett emailcímen a leiratkozást, és ennek ellenére kaptam a cikkben említett kormánypropagandából

– írta a lapnak egy másik olvasó. Persze lehet csak valamilyen technikai hiba áll a probléma hátterében, mindenesetre a Telex kérdéseket küldött a hírlevéllel kapcsolatban a Miniszterelnöki Kabinetirodának, egyelőre azonban nem kaptak válaszokat.

Korábban egyébként a Miniszterelnöki Kabinetirodához tartozó Kormányzati Tájékoztatási Központ azt állította, hogy nem fogják propagandacélokra használni a hírlevelet, ez végül mégis megtörtént.

24.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Ördögűzőt fogadott Orbán Viktor

A miniszterelnök a karmelitában látta vendégül James Blount atyát aki 40 éve hivatalosan is exorcistának, …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: