Otthon / Barcsi hírek / MSZP frakcióvezető-helyettes: Ander Balázs olyan, aki elmegy a falig

MSZP frakcióvezető-helyettes: Ander Balázs olyan, aki elmegy a falig

Ander Balázs minden egyes ügynek utánajárt a Parlamentben, ő elmegy a falig, és amit mond, annak hitele van – jelentette ki Gurmai Zita, az MSZP frakcióvezető-helyettese tegnap Nagyatádon.

Az Egységben Magyarországért választási szövetség képviseletében tartott szombaton Reggeli ébresztő címmel utcafórumot Gurmai Zita, az MSZP országgyűlési frakcióvezető-helyettese és Ander Balázs (Jobbik) közös ellenzéki képviselőjelölt a piac téren.

– 77 települést képviselni nem egyszerű, de Ander Balázs az elmúlt években meggyőzött a parlamenti munkájával, mert minden egyes ügynek utánament. Ő olyan, aki elmegy a falig, amit ő mond, annak van hitele. Ilyen politikustársakra van szükség a Magyar Országgyűlésben ahhoz, hogy változás legyen – jelentette ki Gurmai Zita.

Ander Balázs hangsúlyozta, 2014-ben még egymás ellen indultak az országgyűlési választáson az MSZP helyi vezetőjével, Csendesné Murányi Ibolyával, azóta viszont létrejött az ellenzéki összefogás, ami le fogja váltani Európa legkorruptabb kormányát. A választópolgárok egyébként már 2018-ban okosabbak voltak, mint a pártok, tette hozzá, ők már akkor átszavaztak az esélyesebb ellenzéki jelöltre, így kaphatott ő (értsd: Ander Balázs) 50 százalékot Nagyatádon. Az ellenzéki képviselőjelölt ezúttal is keményen ostorozta a 12 éve kétharmados többséggel uralkodó kormányt.

– Miközben Orbán Viktor strómanja és házi malacperselye gazdagabbá vált, mint az angol királynő, Dél-Somogy 77 települése elszegényedett. Az elszegényedés és az elvándorlás oda vezet, hogy az utolsó majd lekapcsolja maga után a villanyt. Ezt meg fogjuk akadályozni! A kormány nem kegyet gyakorol, amikor így kampány során bejelent bizonyos fejlesztéseket, hanem a kutya kötelességét teljesíti. Azt, amiről 12 éven keresztül elfeledkezett. A nagyatádi polgárok pontosan érzik, hogyan viszonyul hozzájuk ez a kormány, április 3-án meg is fogják rá adni a méltó választ. Csak felfelé! Ennek a városnak fejlődnie kell!

Egyfelől jóléti fordulatra van szükség, másfelől vissza kell állítani a jogállamiságot Magyarországon. Továbbá egy szolidáris, gondoskodó államot kell teremteni, mert az elmúlt években nagyon sok honfitársunkat hagyták ott az út szélén, vagy rugdalták bele az árokba – zárta gondolatait Ander Balázs.

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

„Nem fogadjuk el a büntető szemléletet” – az orvosok szerint a belügy nem jó irányba viszi az egészségügyet

„A Kamarával a tárgyalást eredményesen zártuk, amit Dr. Kincses Gyula elnök úr levélben köszönt meg” …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: