Otthon / Friss hírek / Mutatjuk: ennyi pénzt bukhatsz, ha Orbánra szavazol!

Mutatjuk: ennyi pénzt bukhatsz, ha Orbánra szavazol!

Lemondhatunk-e Orbán korrupt kormányzása miatt a magyaroknak járó, fejenként 1,5 millió forintnyi európai támogatásról? Ez a pénz a gazdaság talpra állítását szolgálná, ez a pénz a bajok kezeléséhez kell, ez a pénz jár a magyaroknak. De csak akkor jön, ha Orbán megy.

12 éve volt az Orbán-kormánynak arra, hogy békében, az uniós forrásokból felzárkóztassa Magyarországot, de ők inkább a saját meggazdagodásukra fordították ezt a soha vissza nem térő alkalmat: kastélyok, luxusautók, 150 milliós karórákadriai jachtok, svájci bankszámlák lettek a nyugat-európai polgárok által összeadott pénzből, és nem a mi felzárkózásunk a többiek színvonalára.

Rosszabbul élünk, mint 12 éve!

Pont az ellenkező irányba haladtunk, mint ahogy Orbánék hazudják: most már sokkal rosszabbul állunk, mint amikor a Fidesz hatalomra került. Európa második legszegényebb országaként lemaradtunk nemcsak Nyugat-Európa, de a régió országai mögött is. És Orbán gazdájának ukrajnai ámokfutása csak tovább rontott a helyzetünkön.

Fejenként 1,5 milliót bukhatunk, ha marad Orbán!

Az Európai Bíróság néhány hete úgy döntött, hogy Magyarország mostantól nem kapja meg az eddigi fejlődést biztosító uniós pénzeket, nem bízzák az uniós adófizetők pénzét tolvajokra. Lemondhatunk-e Orbán korrupt kormányzása miatt a magyaroknak járó, fejenként 1,5 millió forintnyi európai támogatásról?

Ez a pénz a gazdaság talpra állítását szolgálná, ez a pénz a bajok kezeléséhez kell, ez a pénz jár a magyaroknak. De csak akkor jön, ha Orbán megy.

A fejenként 1,5 millió forint lehívásához ugyanis Magyarországnak szigorú korrupcióellenes szabályokat kell hoznia, és csatlakoznia kell az Európai Ügyészséghez. Márpedig Orbán ezt soha nem fogja megtenni, hisz a börtönt kockáztatná. Számtalan olyan ügy van az OLAF látókörében, amelyben személyesen is érintett. Elég csak annyit mondanunk, hogy Elios. De kis túlzással a fél Fidesz hűvösre kerülhet, ha itt komoly nyomozások indulnak az uniós források felhasználása kapcsán.

Márki-Zay Péter kormánya meg fogja kapni ezeket az uniós forrásokat, mert első intézkedéseik egyike az lesz, hogy csatlakozni fogunk az Európai Ügyészséghez. Lesz elszámoltatás – Magyarország nem lesz többé következmények nélküli ország.

ezalenyeg.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

„Nem fogadjuk el a büntető szemléletet” – az orvosok szerint a belügy nem jó irányba viszi az egészségügyet

„A Kamarával a tárgyalást eredményesen zártuk, amit Dr. Kincses Gyula elnök úr levélben köszönt meg” …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: