Otthon / Barcsi hírek / A magyar gazdasággal kéne foglalkozniuk – Szászfalvi László és gazdája mégis a háború mögé bújik

A magyar gazdasággal kéne foglalkozniuk – Szászfalvi László és gazdája mégis a háború mögé bújik

A nyersanyagok a NER-en kívüliek számára megfizethetetlenek, kutak zárnak be, sokaknak már nincs hova húzni a nagdrágszíjat. Kimondhatjuk: a közpénz felelőtlen szórására épülő fideszes gazdasági modell megbukott.

A valódi fogyasztók, azaz a barcsi emberek zsebe üres, az adónkat túlárazott anyagokból oligarchák által kiöntött betonszörnyek szívják fel – a kasszában pedig csak a hiány marad.

brutális államadósság-növekedés, a családok tízezreit ellehetetlenítő áremelkedés és a tisztességes vállalkozókat megbénító nyersanyagdrágulás nagyrészt bizony annak az eredménye, amit Orbán, Szászfalvi László és a többi csicska művelt 12 éven keresztül gazdaságpolitika címén: az felelőtlen, agyatlan osztogatás-fosztogatásé.

A magyar családok túlnyomó többsége hónapról hónapra él és szűkölködik, örül, ha a minimális élelmiszermennyiséget meg tudja venni. Ilyenkor az egyetlen mutató, amivel pörgetik a gazdaságot, az az hogy még több túlárazott, ürességtől kongó betonszörnyet építenek. Ezt a felelőtlen hozzáállást és ezt a szánalmas alkalmatlanságot ráfogni a szomszédban dúló háborúra nem fog menni. Ezért felelősséget kell vállalniuk!

Ha most nem kezd el valaki sürgősen érdemben kormányozni, akkor annak jegyrendszer, tömeges mélyszegénység és a hajdanvolt középosztály teljes elszegényedése lehet az eredménye. A jó hír az, hogy

van kiút ebből, de ez most rajtunk is múlik. Áttekinthető, érthető, megalapozott programmal jelentkezett ugyanis az Egységben Magyarországért, amely minden égető kérdésünkre korszerű, megvalósítható válaszokat ad.

Az MNB két korábbi elnöke és egy komoly, lelkiismeretes szakértői gárda számolta ki a tervek reális költségét és ellenőrizték a megvalósíthatóságukat. Azaz 12 év után újra van gazdasági szakpolitika Magyarországon. Rajtunk, dél-somogyi embereken múlik, hogy valósággá válik-e.

Olvassa el, vagy nézze meg videón a programot és döntsön felelősen: könnyen lehet, hogy saját családja örökös elszegényedése és a felemelkedés utolsó történelmi lehetősége közül választ majd!

ezalenyeg.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

„Nem fogadjuk el a büntető szemléletet” – az orvosok szerint a belügy nem jó irányba viszi az egészségügyet

„A Kamarával a tárgyalást eredményesen zártuk, amit Dr. Kincses Gyula elnök úr levélben köszönt meg” …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: