Otthon / Friss hírek / Idegállapotba jött: kihúzta az ellenzéki LED-fal kábelét Pécs főterén a fideszes Hoppál Péter
kép forrása: 24.hu

Idegállapotba jött: kihúzta az ellenzéki LED-fal kábelét Pécs főterén a fideszes Hoppál Péter

Mint arról beszámoltuk, Zay-keltésnek nevezett akció keretében 30 billegő, azaz kétesélyes körzetben hangosbemondóval felszerelt autókkal kampányol az ellenzéki összefogás, hogy így játsszák ki a cenzúrát. Az Egységben Magyarországért kocsikon kívül LED-falakat is kihelyezett több vidéki városban, melyeken az ellenzék három legfontosabb üzenetét sugározzák, és videókat játszanak le folyamatosan.

Így történt ez Baranya megye 2-es választókerületében is, ahol a fideszes Hoppál Pétert a jelek szerint nagyon felhúzta a kreatív ellenzéki akció. Kampányidőszak ide, józan ész oda, a Pécsma azt írja,

a kormánypárti országgyűlési képviselő a pécsi Széchenyi téren odasétált a kivetítőhöz, majd nemes egyszerűséggel kihúzta a kábelt, amivel az áramot kapott.

A lap szerint Hoppál ezt követően még a szervezőkkel is összeveszett.

A Széchenyi téri webkamera felvette az akciót, íme A Péter dühbe gurul névre keresztelt kis videó:

Ugyan a felvételen Hoppál nem teljesen ismerhető fel, a portál azt állítja, hogy reggel ugyanabban a kék öltönyben fotózkodott Szijjártó Péterrel.

A Fidesz-közeli Pécs Aktuál időközben előjött egy “Óriáskivetítőről tolják a választási propagandát a pécsi belvárosban!”című cikkel, Hoppál akciójának említése nélkül. Páva Zsolt volt kampányfőnöke és kommunikációs tanácsadója azt írja benne, hogy “ideges olvasóik” jelezték nekik, hogy “üvölt” a Széchenyi téren “Mellár Tamás és Szakács László választási óriáskivetítője”.

Mindez azért tűnik kissé hiteltelennek, mert a Pécsma szerint Hoppál akciója alatt a fideszes lap szerkesztőségének több tagja – köztük a szerzője is – a lapot kiadó vállalkozó által üzemeltetett Széchenyi téri kávézóban ücsörgött. Azóta azt is belefrissítették, hogy ők “azt hitték”, a NAPFÉNY miatt állították le a kivetítőt. (:D)

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

„Nem fogadjuk el a büntető szemléletet” – az orvosok szerint a belügy nem jó irányba viszi az egészségügyet

„A Kamarával a tárgyalást eredményesen zártuk, amit Dr. Kincses Gyula elnök úr levélben köszönt meg” …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: