Otthon / Friss hírek / 4 éve kimondta a Kúria, hogy jogsértően kampányolt Orbánnak a TV2, erre most csináltak egy ugyanolyan videót

4 éve kimondta a Kúria, hogy jogsértően kampányolt Orbánnak a TV2, erre most csináltak egy ugyanolyan videót

Jogállam.

Ha emlékszik még valaki, 4 évvel ezelőtt, szintén a választás előtt a TV2 médiaipari aprómunkásai bemondták, hogy miért szavaznak Orbánra és a Fideszre. Ez nem volt újdonság Kádárt és a Pártot is istenítették a rezsim elvtelen, sokszor besúgóként is jól funkcionáló kiszolgálói.

Viszont: mivel a médiatörvény alapján hírműsorban műsorvezetőként, hírolvasóként, tudósítóként rendszeresen közreműködő munkatárs politikai hírhez nem fűzhet véleményt vagy értékelő magyarázatot, a választás után kimondta, hogy ez a kampány bizony jogsértő volt.

És ugyebár, mivel Magyarország egy hibátlan demokrácia és jól működő jogállam, ilyen eset soha többé nem fordulhat elő, mert JOGSÉRTŐ.

Ja, de. Méghozzá éppen az országgyűlési választás hetében, 2022-ben is éppen a TV2 mutatja be ismét, miért érdemes Orbán Viktorra szavazni.

Demokrácia, jogállam, szabadság. A legfontosabb értékek. Különösképpen a TV2-n.

U.I.: Ugyanitt megvásárolhatók a TV2 sztárjainak “mit nem tennék meg a pénzért” című könyvei, a bővített kiadás is csak egyetlen szó: MINDENT.

zsurpubi.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

„Nem fogadjuk el a büntető szemléletet” – az orvosok szerint a belügy nem jó irányba viszi az egészségügyet

„A Kamarával a tárgyalást eredményesen zártuk, amit Dr. Kincses Gyula elnök úr levélben köszönt meg” …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: