Otthon / Friss hírek / Hangfelvétel: így vásárol szavazatot a Fidesz

Hangfelvétel: így vásárol szavazatot a Fidesz

A ma napvilágra került információk alapján az oroszok már nem a spájzban vannak, hanem a kormány dolgozószobáiban: az orosz titkosszolgálat évek óta gyakorlatilag korlátlan hozzáféréssel rendelkezik a Külügyminisztérium teljes informatikai rendszeréhez” – olvasható az Egységben Magyarországért közleményében.

Direkt36 mai cikkére reagálnak, melyből az derül ki, hogy az oroszok évek óta ki-be mászkálnak a magyar külügy számítógépein.

Azt írják, Orbán Viktor tudatosan szolgáltatta ki Magyarországot Oroszországnak nemcsak egy hosszú távú gázszerződéssel, Paks 2 gigahitelével, hanem orosz kémek Budapestre telepítésével és a magyar kormány kibervédelmének szándékos leépítésével. Úgy vélik, Szijjártó sem véletlenül kapott kitüntetést Szergej Lavrovtól, és a kormányfő is ezért akadályozza a közös európai fellépést az orosz agresszióval szemben.

Az Egységben Magyarországért pártjai úgy vélik, Szijjártó Péternek a történtek miatt le kell mondania külügyminiszteri pozíciójáról.

„Nem állhat a Külügyminisztérium élén olyan ember, aki tudatosan kiszolgáltatta az országot orosz érdekeknek” – írják.

Közleményükben kitérnek arra is, hogy azonnali hatállyal ki kell utasítani az orosz kémbankként emlegetett Nemzetközi Beruházási Bankot.

 

444.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

„Nem fogadjuk el a büntető szemléletet” – az orvosok szerint a belügy nem jó irányba viszi az egészségügyet

„A Kamarával a tárgyalást eredményesen zártuk, amit Dr. Kincses Gyula elnök úr levélben köszönt meg” …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: