Otthon / Egyéb / Genderőrület? Visszavágtak a tanárok Orbán Viktornak

Genderőrület? Visszavágtak a tanárok Orbán Viktornak

A PDSZ szerint nincs mit megállítani, a kormányfő ostobaságokat beszélt. Felszólították, fejezze be a pedagógusok elleni hangulatkeltést.

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) reagált arra, hogy Orbán Viktor szerdán Egerben a kormánya által gyermekvédelminek nevezett népszavazás mellett kampányolt, a genderőrület megállítására szólított fel. Így.

“Mi elvárjuk a tanároktól, elvárjuk az iskolától, hogy ne neveljék át a gyerekeinket. Nem adtuk át a jogunkat soha senkinek, hogy más határozza meg helyettünk, mikor, hogyan kell a gyerekeinket szembesíteni az életnek ezekkel a nagyon nehéz kérdéseivel.”

A PDSZ a Facebook-oldalán gyorsan visszaüzent, jelezte, a tanárok mit várnának el. Mint írták, Orbán Viktor nyitott kapukat dönget.

“Az iskolákban, óvodákban nincs »genderőrület«, úgyhogy nincs mit megállítani, ahogy nincs nem-átalakításra nevelés és egyéb, a miniszterelnök által állított ostobaságtól sem kell tartani.”

A szakszervezet szerint a népszavazási kérdéseknek „sincs semmiféle alapja”, ha csak ez akadályozza a kormányfőt, hogy „végre emberhez méltó javadalmazást adjon a közoktatásban dolgozóknak”, akkor  megnyugtatják, aggálya alaptalan, máris intézkedhet a béremelésről,  a munkaterhek csökkentéséről.

A szakszervezetek készek megállapodni. A PDSZ ugyanakkor felszólította a kormányfőt, hogy az óvodai és iskolai dolgozók elleni hangulatkeltést fejezze be, a sztrájkolók elleni retorziós intézkedéseknek vessen véget.

KAPCSOLÓDÓ
3 napja maradt Orbánnak, hogy a képviselők fizetése után a tanárokét is rendezze 

A sztrájkbizottság nyílt levelet írt a kormánynak, Orbán Viktornak.

A genderőrület kapcsán Orbán Viktort egyébként a napokban Vadai Ágnes (DK) megkérdezte arról a reklámról, amelyben egy kislány azt mondja, azért maradt el a matekdoga, mert egy bácsi arról beszélt, hogy vannak fiúk, akik lányok, és lányok, akik fiúk, és ő is lehet fiú, ha úgy gondolja.

A kormány megbízásából készített hirdetés kapcsán az ellenzéki politikus indokoltnak tartotta feltenni a kérdést. 

Ki az az elmebeteg, aki ezt a társadalmi célú reklámnak hazudott borzalmat megrendelte, jóváhagyta és adásba engedte, mindezt a magyar adófizetők pénzéből?

Orbán helyett, Rogán Antal miniszter megbízásából, Dömötör államtitkár a felelőst konkrétan nem nevezte meg, de megismételte, a kormány meg akarja védeni a gyermekeket a médiában megjelenő, a köznevelési intézményeket célzó szexuális propagandától. Fontosnak tartják, hogy felhívják a figyelmet a népszavazás tétjére, ezért tették közzé az említett társadalmi célú reklámot.

24.hu

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

Ördögűzőt fogadott Orbán Viktor

A miniszterelnök a karmelitában látta vendégül James Blount atyát aki 40 éve hivatalosan is exorcistának, …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: