Otthon / Barcsi hírek / “Ez az ember bort iszik és vizet prédikál!”

“Ez az ember bort iszik és vizet prédikál!”

“Ez az ember bort iszik és vizet prédikál!
Az elmúlt négy évben egyszer sem szólalt fel az Országgyűlésben Nagyatádért, illetve Dél-Somogyért. Most, a választások előtt végig haknizza a választókerületet, hogy más tollával ékeskedjen, hiszen valamennyi felújítási projekt, ami most zajlik a kis városunkban, Nagyatádon – mind Európa Uniós forrás! Ehhez Szászfalvi Lászlónak és Magyarország Kormányának semmi köze nincs, csak a szokásos politikai kampány zajlik a Fidesznél…
Ne dőljön be nekik senki, hiszen ha vissza emlékezünk, a kórház CT berendezésére is a helyiek és a környéken élők dobták össze a pénzt, aztán többször át is adta a mindenki Lacikája…
Mutassuk meg Szászfalvi Lászlónak, hogy nekünk, nincs rá szükségünk, hiszen az elmúlt években végzett politikai tevékenysége értékelhetetlen.
Itt csak egy város kapott sok-sok pénzt, az pedig Csurgó, ott volt polgármester, Nagyatádot leírta, elfelejtette és négy évig cserben hagyta, amit mi nem hagyunk szó nélkül!
Április 3-án győzzön az ellenzék jelöltje, Ander Balázs, aki teljes erőbedobással küzdött azért, hogy nekünk jobb legyen, megérdemli azt, hogy bizalmat szavazzunk neki, ötösre értékeljük az elvégzett parlamenti munkáját.”
Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy, étel és belső tér
Atádi Közélet, Facebook

TG Facebook Comments

About hellodelsomogy

Check Also

„Nem fogadjuk el a büntető szemléletet” – az orvosok szerint a belügy nem jó irányba viszi az egészségügyet

„A Kamarával a tárgyalást eredményesen zártuk, amit Dr. Kincses Gyula elnök úr levélben köszönt meg” …

Leave a Reply

Close
%d bloggers like this: